.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

в сървайвър... ?

ляля

xaxaxa da ti kaja 4enso i na men mi e mnogo 4udno kak stava .......

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Да и аз се чудя как на жените им са изскубани веждите,а на мъжете им е оформена брадата?!?Явно се пак им дават някои неща извън ефиз за да не се излагат чак толкова...
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

аз само за тоалентна хартия знам,че им дават

може жените да са си направили лазерна епилация .. а като гледам мъжете им е излезнала брада ..

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от FuCk`AnD`LoVe
    може жените да са си направили лазерна епилация .. а като гледам мъжете им е излезнала брада ..
    определено жените преди да заминат са си направили лазерна епилация. а на мъжете са им пораснали брадите,така че нищо не им дават.
    на мен пък ми е странно какво правят жените толкова време...пили ли са някакви хапчета,за да не им идва на острова?
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    определено жените преди да заминат са си направили лазерна епилация. а на мъжете са им пораснали брадите,така че нищо не им дават.
    на мен пък ми е странно какво правят жените толкова време...пили ли са някакви хапчета,за да не им идва на острова?
    ааа мисля,че им дават тампони
    а за лазерната епилация за нея нали трябва няколко месеца да ходиш на разни процедури да пораснат и после пак на процедури,а те са нямали толкова много време .. пък знам ли и аз пф

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tantolinka
    ааа мисля,че им дават тампони
    И аз съм се питала тея неща!Те хубаво им дават тампони,ама как се справят с болки,хигиена,тва-онова???

Град
    ..във един измислен свят..
    Мен най-интересно ми е за жените..как я карат с тоя цикъл..!? На мъжете не виждате ли,че им пораснаха главите и брадите

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Мен най-интересно ми е за жените..как я карат с тоя цикъл..!? На мъжете не виждате ли,че им пораснаха главите и брадите
    Може да са на противозачатъчни.

да, ако не им дават някакви тампони сигурно са на някви хапчета обаче след това докато им се оправи организма какво ли става

Четох едно интервю с изгонената близначка, казала че им дават там превръзки, а косъмчетата им от слънцето там изсветлявали.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Четох едно интервю с изгонената близначка, казала че им дават там превръзки, а косъмчетата им от слънцето там изсветлявали.
    дааа бееее.и каква е тая хигиена там тогава?не е възможно!според мен им дават хапчета,за да не им идва.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вие да сте чували, че косъмчетата растат до определена дължина. Не може миглите ти да са 50 см. дори и мацките да са на противозачатъчни, то пак ще имат течение, макар и слабо. Имайта предвид, че от глад може и да не им идва изобщо или да е твърде оскъдно. Аз като съм на диета ми тече по 2-3 капчици на ден.

В една серия дадоха как си обезкосмяват краката с пинсети!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    В една серия дадоха как си обезкосмяват краката с пинсети!
    Ей,тва ще да е страшно мъчение!Няма да ходя в Сървайвър!

MN.qka temi4ka
    spored men jenite sa hodili na kola maska predi da idat na ostrova,a mujete si imat brada ve4e

a kolkoto do tamponite mislq 4e im davat ili prevrazki:/ xax ami bi trqbvalo de se pak jeni sa nqma kak
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

И аз мисля, че са си направили кола маска или са се обезкосмили с епилатор преди да отидат там. Все пак все още не е минало кой знае колко време... може би 2 седмици? Нищо не е. Има време да ги гледаме космясали.
    Иначе Меги Дерм е с лазерни епилации и в едно интервю казваше, че и е ставало мъчно като е гледала как другите жени са се мъчели да си махат космите, като са се опитвали да ги срежат с камъни.
    Също така тампони им се дават!

ебаси въпросите си задаваш, честно

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ама как влизат във водата като са в цикъл То изобщо не е полезно...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    nA lUnAtA
    i men mi e bil0 int kak tka sa t0lko vreme tam i ne sa kosmqsali...k0smite podmishnicite na 3-tiqq den veche se vijdat.... a tehnite ne...

l0v3`slyNcEty

камерата им е вълшебна не може всички да са с лазерна епилация,а дори да са ходили на кола маска преди да отидат там все пак са за 2 месеца,а с колата мисля,че до 1 месец НАЙ-МНОГО порасват.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: в сървайвър... ?

Цитирай Първоначално написано от tantolinka
    чудя се как за толкова много време не им порасват космите бе нали нямат право да им дават каквото и да е... айде ако някой знае нещо по темата да пише,че ми е мн интересно ...
    дам и аз се бях сетила за тфа,супер странно е..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    дааа бееее.и каква е тая хигиена там тогава?не е възможно!според мен им дават хапчета,за да не им идва.
    Абе добре ли си Да им спрат цикала заради острова Много ясно,че им дават превръзки или тампони и сигурно по едно лигенче с чиста вода,като се наложи Хапчета да не им идва И да с космите,ми от слънцето изсветляват,пък и може да се дава самобръзначка при тях,те са хора все пак-ЖЕНИ...Разбирасе,че ще им дадат,едно ножче и една превръзка..тцтцтцтц

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Пак и вие от каде им видяхте краката Не са ги давали от близо не си спомням

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си