- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква е причината?
Момчето, в което съм влюбена, доста ме обърква. От една страна гледа да сме все заедно, в училище и въобще като се видим, пишем си в скайп, излизаме често само двамата и тн. Въобще, търси ме, закачаме се и тн... Понякога държи ръката ми или ме гушва, но....дотук. В смисал, не се стреми към друг физически контакт. Защо според вас е така?
може да го е срам да не го отблъснеш..![]()
Животът е адът описан в Библията!
А от твоя страна интерес получава ли??
ъъъ...да, определено. в смисъл, не съм някаква лепка, но определено му обръщам повече внимание, отколкото на другите.Първоначално написано от miss_fatty
na kolko ste godini i dvamata?![]()
cool
Съгласна съм с KillSwitchEngage!Може пък и да е по-срамежлив!Ама тва теб не те бърка!Вземи нещата в твои ръце!Натискай му се повече и предполагам че ще разбере намеците ти!Първоначално написано от Stardust
хаха, ем ние сме някакви заблудени пубери15 и 16
...покрай тези глупости прописах във форума, срам
![]()
Ами покажи му го по-ясно,направи му намек,знам ли...
AMu 6toм искаш не чакай ,а вземи инициативата в свои ръце и ти го целуни..виж той е напраил некфи крачки ,ае направи и ти следващатаОт там на сетне сичко ше си се нареди
![]()
Първоначално написано от sasha_90
+1
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
+1Първоначално написано от Прах
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
\
/ hehe
Кво му е смешното?Като ти дойде до главата аз щи се смея!!!Първоначално написано от cassy
ПП: не пускайте излишни,тъпи и безсмислени постове!!!