- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за жени
Все още не съм правила анален секс![]()
м не сем пробвала но определено няма да е като попринцип парвия път...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Ми да, беше. Нормално е - всяко едно ново усещане е странно първоначално.
When I love, I love.
emi stranno e da..ianche ne e losho sled 1-vite nqkolko puti![]()
E normalno e da e stranno vse pak e novo yse6tane.Ne moga da razbera kakvo tolkova se 4ydite vsi4ikite.Pove4eto ste ymirali ot bolka pri purvia si vaginalen seks ili ne ste yse6tali ni6to pove4e ot edno "rugane" ama ste probvali pak i pak i pak dokato vi stane hybavo.Po4ti su6toto e i pri analnia seks.Podgotvia6 se(psihi4eski i fizi4eski),otpyska6 se,procedira6 bavno i vnimatelno i gotovo.![]()
Ama pri purvia ti put "normalno" si yse6tala 4e to4no tam my e miastoto i ne ti e bilo stranno nali...Първоначално написано от Jessica^
![]()
Ina4e na men li4no ne mi be6e gadno i daje mi haresa i svur6ih...Vsi4ko e do naglasa...![]()
+1Първоначално написано от Kras4eto_lp
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Моожеш ли да се опиташ да го опишеш?Странно хубаво, странно гадно?Първоначално написано от My_Dear
За мен беше странно странно....сякаш това, което с еопитва да влезе там...нещо не му е мястото там..[/quote]
![]()
![]()
![]()
определену не си е на мястуту
![]()
>*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<
Може би,защото е прекалено тясно или не знам защо...сигурно с времето и на мен ще започне да ми харесва...
и с времето от мн ебане може да не е толкова тясна![]()
![]()
>*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<
Не съм правила![]()
Xah miiiii...gadno probvah 1 pyt i ot togava duma da ne stavaedva li skoro 6e dam pak...a we bolka si e...
![]()
![]()
Хммм доколкото знам само докато влиза боли...ако момчето е внимателноПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Абсолютно същото, както при първия вагинален секс. Беше ми странно, че съм го направила. Втория път нещо се бях притеснила и боля доста. За сега съм на вълна тясно е и боли доста. Удоволствие не съм изпитала, ама има и за това време!
За мен всеки път е странно и ужасно възбуждащо. Сякаш в душата си оставам девствена относно всяка дупка![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Стана много бавно и първият път вкарваше само главичката...така че беше доста приятно. Само главичката почти винаги е много яко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ako si s choveka koito iskash i ako i dvamat ago iskate nqma dati bade stranno a VALCHEBNO![]()
![]()
Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?
странно ти е било, защото наистина мястото не му е тамПървоначално написано от Jessica^
![]()
алелуя.
ako iska6 da napravim ne6to po vuprosa ?Първоначално написано от Kras4eto_lp
И аз тъйПървоначално написано от slun4ice
От първия път свърших и не си спомням да съм правила анален и да не съм получавала мощен оргазъм
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Блазе ти...защо и аз не съм нормална жена?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?