.
Отговор в тема
Страница 1 от 21 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 518

Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?

Голям фен
    Град
    Констанц
    не директно,смятам че дрехите са за да се носят особено когато са ти удобни и си ги обичаш,не мога да си представя че ще си обличам нещо само по определен случай или нещо такова,въпреки това много често си ходя вкъщи с дрехи, който не са вече в най добрия си вид,но много си ги обичам и не мога да се разделя от тях
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Да.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами да...За вкъщи са ми някои стари анцузи и стари блузи...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да!

У нас си нося анцузи...взела съм си 3-4 на Diamond,които си нося вкъщи...мамка му,толкова са удобни

Walk go home boy...

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    У нас си нося анцузи...взела съм си 3-4 на Diamond,които си нося вкъщи...мамка му,толкова са удобни
    нали ... (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Кадето си поискам там
    И аз си имам други дрехи за в нас...Ама повечето пъти като стана сутрин и ме мързи да си свалям пижамата и си ходя с нея

Да-анцузи и блузи , с които не бих излязла отвън

Да, естествено.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    не директно,смятам че дрехите са за да се носят особено когато са ти удобни и си ги обичаш,не мога да си представя че ще си обличам нещо само по определен случай или нещо такова,въпреки това много често си ходя вкъщи с дрехи, който не са вече в най добрия си вид,но много си ги обичам и не мога да се разделя от тях
    i az sam taka )

ами да имам...и то са предимно някои развлечени но удобни панталони и блузи с които не бих излязла навън
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

абсолютно!но мойте не са анцузи,а по-скоро клинчета или къси панталонки и адски малки мой стари блузки.но напоследък нон-стоп съм си с дрехите,с който съм била навън,защото ме мързи да се преобличам и...и дам.така
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mi da imam razni k1si pantalonki i sportni pantaloni
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Re: Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?

razbirase,4e imam.spored men ne moje6 da hodim s edni i su6ti drehi vku6ti i navun,tva 4e ne e higieni4no e edno na ruka!primerno az ne moga da trugna navun iz grada po razvle4ena teniska i sme6en ancung i obratnoto ne moga da si stoq vku6ti udobno s stegnati dunki i fe6un blizka...nzm pri vas kak e?
    Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...

Да,имам дрехи,които нося само за вкъщи.

Супер фен
    Град
    Панацея

Цитирай Първоначално написано от mimi_cunka

razbirase,4e imam.spored men ne moje6 da hodim s edni i su6ti drehi vku6ti i navun,tva 4e ne e higieni4no e edno na ruka!primerno az ne moga da trugna navun iz grada po razvle4ena teniska i sme6en ancung i obratnoto ne moga da si stoq vku6ti udobno s stegnati dunki i fe6un blizka...nzm pri vas kak e?
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Еми долу горе Зависи какви са дрехите-ако са ми удобни си оставам с тях вкъщи ако не-си обличам анцуга

Град
    София
    Естествено, че имам....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

ami da imam po stari drehi koito nosia v ka6ti (ancuzi, danki , bluzki,teniski i kvi li ne dr bokluci )no nikoga ne seda v ka6ti sas sa6tite drehi s koito sam bila navan ili na daskalo naprimer vinagi kato se pribera se preobli4am (taka sam sviknala prosto)

Аз пък вкъщи си нося стари анцузи,дори да са някъде леееко скъсани,не ме бърка.Кво нали съм си удома и трябва да ми е удобно.Пък е много тъпо да се хваля,че съм си купила специално анцузи за вкъщи били те "Diamond" или ако ще "Adidas" като някои от форума.Анцунга си е анцунг,ако ще от 5лв.,ако ще от 100лв!Много мразя такива хора ейййй

Аз пък вкъщи си нося стари анцузи,дори да са някъде леееко скъсани,не ме бърка.Кво нали съм си удома и трябва да ми е удобно.Пък е много тъпо да се хваля,че съм си купила специално анцузи за вкъщи били те "Diamond" или ако ще "Adidas" като някои от форума.Анцунга си е анцунг,ако ще от 5лв.,ако ще от 100лв!Много мразя такива хора ейййй

Разбира се. И у мъжо имам. Но най-често в къщи ходя с пижама или нощница.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на ice_cream_f

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от mimi_cunka

+1
    +1 I az se prisuedinqvam
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}
    Да

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си