- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Първоначално написано от maigeri08
Еее ... и аз съм такааа![]()
Умните мисли постоянно ме преследват...но аз съм по - бърза!
Разбира се...за вкъщи си нося някой стари анцузи,някои къси блузки и панталонки,имам си и нощнички и пижамки...но навън си се обличам много по-добре...![]()
EstestvenoNqma da razhojdam kucheto s dunkite mng q
![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~
v ka6ti si hoq s ve4e iznosenite mi drehi
Ich habe nichts nur eine Liebe
и аз такаПървоначално написано от LP_GirL
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Да!
+1 Първото нещо което правя след като се прибере е да се преоблечаПървоначално написано от ResTarT
Да.Вкъщи анцунг или къси панталонки ала бала .. а навън съм с други дрехи винаги ..
еми бяха ми така разделени за 2 дена доло горе.. после пак стана каша. Но по принцип нямам. Не ме кефи факта че у нас трябва да ходя като клошарка а на вънка по абсолютно различен начин.. и като някой твой приятел те зиненада на вратата и после гледаш като гръмнат![]()
Дам. По-практично, по-хигиенично, по-удобно и по-малко натяквания от майка ми, че всъщност трябва да ходя с домашни дрехи вкъщи понеже е по-практично, по-хигиенично, по-удобно.![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Да,имам.Просто вкъщи ми е по-удобно по анцунг или по къси панталонки и тениска.
Да имам дрехи и за вкъщи и за излизане![]()
имам си дрехи за в къщи и за излизане..за вкъщи нещо удобно,с което няма да излезна навън....
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Първоначално написано от x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
Да имам за излизане, и за вкъщи.Дрехите ,с които излизам малко или много са ми неудобни.
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Амии да имам,никога не стоя вкъщи с дрехите ми за навънОбикновено даже стоя по пижама или по гащи
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Da imam i za u nas i za izlizane....U nas obiknoveno sym s nqkakvi kysi pantalonki i nqkoq shiroka teniska.....
![]()
![]()
Разбира се едни шорти лятото без тениски,или когато има някой в нас една бяла тениска по мен![]()
![]()
:grin:
Ми..Да у нас си седа с стари дрехи и като илизам си слагам новите ..![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
да , имам!![]()
Мм..да имам..леглото ми е разделено на две.В едната половина са ми за излизане, в другата за вкъщи![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..