- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Да,имам.![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
+1Първоначално написано от DoBs
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Да
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Да, естествено. Не мога през деня примерно да седя вкъщи с едни дрехи и вечерта да изляза с тях....Вкъщи нося стари дрехи, които са ми удобни, навън нося по-нови, хубави и модерни.
![]()
Да имам дрехи за вкъщи и за навън,но понякога ги смесвам защото като се прибера от някъде ме мързи да се преобличам![]()
xhahuyxuayhxyu syglasna sym s tebe....t0lk0wa me myrzi che nqmam wreme da si obleka drtehite kat0o stana i cql den s pijamkataПървоначално написано от sweet_bunny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,в къщи обличам някви удобни и непретенциозни.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Да, но само до толкова, че да не съм излизала с тях на вънка, че да сядам с чисти дрехи по мебелите и така![]()
вкъщи обикновено съм с по-широки блузки и разни анцузи, даже първата ми работа като се прибера е да се преоблека, навик от малка ощене мога да обикалям с тези дрехи по цял ден вкъщи като се има предвид, че трябва да помагам в кухнята и с чистенето....no way!
мн ясно , не мога да изляза с домашния анцунг и пантофките![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
imam si mn qsno...nekvi ancuzi i shiroki teniski...puk i kak da stoq vkushti cql den s drehite s koito izlizam...kato znam kvo praq vkushti...she me e sram da sa pokaja poveche s tiq drehi pred hora... (tva mai prozvucha ne kakto trqbvasheimam v predvid che pomagam v kuhnqta...risuvam si po staqta...takiva smahnati raboti)
![]()
![]()
Мии да.Седя си по пижама докато не излезна,а като се прибера ако не ме мързи си обличам някоя рокличка /дори и да е зима/
разбира се..не мога с дрехите,които съм била навън,седяла съм на пейки по кафенета,и после с тия дрехи да седя и в къщи..не се чувствам комфортно..пък така ми е по хигиенично![]()
Да, никога не излизам на вън с дрехите с които ходя у нас както и обратното![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
естествено, 4е да :P
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Супер нечистоплътно е според мен да ходиш с дрехи, които си носил цял ден и се върнеш след училище и чак вечерта като ще си лягаш да ги свалиш.