- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Имам, естествено.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Да, най - вече анцузи (меки и топли)![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Мхм вкъщи се обличам най-вече с анцузи.
Да , повечето ги сменям всеки ден![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Еми да,от малка съм си се научила така,старите дрехи които вече не нося или съм съсипала с нещо са за вкъщи,новите за навън. :P
Да,ако не ме домързи![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
абе попринцип да, ама в някои случай ме мързи да се преобличам,ако съм се прибрала примерно по-късно вечерта, веднага сядам на компютъра и чак преди лягане ги хвърлям![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Е имам .. някак си ми е тъпо с дрехите, с които съм седля вкъщи да изляза с тях и навънка .. Чувствам се все едно съм по пижама![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Имам макар често да ме мързи да се преобличам.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Имам си...за вкъщи-удобни и по-износени или по-обикновени и за навън-новички.![]()
[i][b]When it
Разбира се. Имам дрехи за вкъщи и навън (с приятели в квартала) и дрехи за изграда, училище и т.н. С дрехите,с който се мотая в нас никога не излизам на вън. Първо, те са стари, единствено ги нося, защото са удобни и все още ми стават и второ, най-често меришат на кулинарните произведения на мама. А пък дрехите за изграда не са толкова удобни за вкъщи и не искам да се вмерисват.
![]()
Имам естествено...
тва което вече не става за пред хора го повишавам в домашно...
даммм имам си(:
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
Първоначално написано от n3_m3_k3f16
+1![]()
Имам. Вкъщи си ходя повече с пижамата или анцуг, които ги нося доста смъкнати. така са ми удобни. Иначе отгоре всякви блузки, тениски... Лятото ходя с едни дълги тениски, като роклички или къси гащета с тениски, потници.
А навън си излизам с други дрехи - дънки, жилетки, блузки, тениски, поли (много рядко)... и така![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
много ясно :P
имам и са 3983 пъти по-удобни от тези за излизане![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
В нас си седя по пижама или къси гащи и някоя тениска.
За излизане си обличам дрехите, които са ми попринцип.
+1 и при мен е такаПървоначално написано от mimi_cunka
![]()