- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Да, естествено.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Аз във къщи ходя предимно с анцунг и тениска (ако изобщо съм се сетила да си махна пижамата), а навън - С по-прилично изгледащи дрехи.. xD
+1Първоначално написано от thegirl90
![]()
Just dance, gonna be okay
+ незнам колкоПървоначално написано от tItEufFf
ами имам .... някой блузи и дънки или анцузи които вече не ги нося из града или на училище и си ги нося в къщи![]()
![]()
Много ясно...Е"бати темата...![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Да,имам.Вкъщи винаги си ходя със стари анцузи и блузки![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
И аз имам. Според мен е нормалдо да имаме дрехи за вкъщи и навън, щото не на вън е по-мръсно и с тея дрехи да се въргалям по дивана примерно ... гадно ми е само от мисълта.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
ами даанцузи,тениски,които нося само вкъщи пък за излизане блузи/дънки/суичъри..и т.н
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Да.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
nena men drehite s koito hodq na u4ilishte i diskoteka i t.n. ne mi pre4at da stoq s tqh w kashti..samo sutiena 4at pat![]()
dams , nyaam namerenie da capam tezi za navanka![]()
![]()
![]()
:P
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
imam drehi za van i za vka6ti.Po-starite mi sa ancuzi i bluzi ,s koito si stoq v ka6ti a s po-novite izlizam navan![]()
Има три вида: Официални , Обикновенни , Дочни
Дам...
Ммм по принцип имам дрехи с които не бих излизал навън - стари.Иначе аз по принцип само с спортни дрехи ходя.Не обичам дънкита или някви панталони или др.![]()
Water_lili написа:
не директно,смятам че дрехите са за да се носят особено когато са ти удобни и си ги обичаш,не мога да си представя че ще си обличам нещо само по определен случай или нещо такова,въпреки това много често си ходя вкъщи с дрехи, който не са вече в най добрия си вид,но много си ги обичам и не мога да се разделя от тях
+1![]()
йепп имам един анцуг адидас оригинал обаче не си го харесвам въобще и за това с него съм из нас![]()
ОО да..имам!![]()
FUCK OFF
специални стари не..
но обикновено у дома
нося неща
които не нося на улицата..
: )( :