- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Естествено. Не мога да си представя да съм в къщи с някакви дрехи, и после да излизам с тях.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
mnooo qsno.
Първоначално написано от white_chik
![]()
подкрепямПървоначално написано от mimi_cunka
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Първоначално написано от DoBs
И аз така... Понякога седя с пижама до обяд, а после си обличам анцунг и ризка или няква блуза, по-стара... А когато е топло с рокля, къса и широка... (демек, две Еми-та могат да се поберат там...)
П.П. Казвам се Емилия, затова 2 Еми-та![]()
Аз пък по цял ден седя по потник и боксерки,ям,пърдЪ, и седЪ на компютърЪ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хах и аз си имам дрехи за вкъщи- обикновено някоя тениска и анцуг, защото с това ми е най-удобно... а иначе като не съм научилище първа смяна си маам по пижама до обяд![]()
е не, нямам![]()
![]()
ебаси въпроса...имам много ясно, не мога със дрехите, с които цял ден седя по мръсните пейки да си легна на леглото..примерно![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Po princip navan, v nas i na trenirovka gledam da sam s razli4ni drehi, no po nqkoi pat prosto ne mi se preobli4a![]()
da as imam,poneje jiveq v kvartal mako dale4e ot centura i tam koi 6e me vidi 4e sum sus strari drehii samo teq ot kvartala.a vij sega ako jivee6 vcentura mnogo qsno 4e i v ku6ti trqq da sii s novite si drehi,nemoej da izleze6 na terasata s nekvi dripi i da te gleda celiq grad![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Da
Разбира се.
Ами ние имаме дом. любимец,с който често игаря по пода,а и ми харесва да сядам на пода и да си чета книжка)
Няма да е мн умно да се търкалям с новата блуза.
![]()
Имам. Обикновенно се размотавам с анцузи или ако ме мързи да се преоблека с пижамки![]()
Да. Понеже съм свиня и все ще се омърлям - вкъщи си слагам по-старички дрехи.![]()
Логично е че имам дрехи за вкъщи и други дрехи с които излизам навън ... не мога да изляза на центъра с развлечения анцунг и блузата до коленете![]()
Еми да .. мисля че е нормално ..така съм свикнала от малка![]()
just a kid۵
ДА...не обичам да съм с дънки в нас...АНЦУНГ рУлззз
И аз такаПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ем и аз съм тайПървоначално написано от DoBs
)
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Имам. В къщи ходя с дрехи с които не бих излязла навън. Или пък като стана ходя с пижамата![]()
Da imam![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
KiLLeR_InSTiNkT написа:
Да. Понеже съм свиня и все ще се омърлям - вкъщи си слагам по-старички дрехи.
така съм и аз
DoBs написа:
И аз си имам други дрехи за в нас...Ама повечето пъти като стана сутрин и ме мързи да си свалям пижамата и си ходя с нея
... и така се случва