- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
da![]()
Имам 3 групи дрехи - 1 за вкъщи
2 за магазина илиа ко случайно изляза из квартала или кварталното кафене
3 за разходка ...(разходкови)
![]()
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Да![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Разбира се![]()
Първоначално написано от DoBs
Me too
![]()
Az sushto si imam drehi sa v nas i sa navun.sushto poniakoga po cial den si hodia s pijama.![]()
![]()
![]()
Е много ясно че се преобличам като се прибера в къщи, може ли с едни и същи дрехи да си стоя в къщи и да се лекьосвам и после с тях да ходя на училище.
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
никога не съм си представяла да си вися в къ6ти за това нямам и дрехи за вкъ6ти мн рядко си стоя в нас и съм попринцип навън
XOXO...
Daestestveno che imam :P
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
estestveno 4e imam oba4e az mn mn ne si padam po ancuzi i dori v nas nosq dunki :P![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
имам си дрехи за излизане ,това е ясно, пък в нас си седя по пижама![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
еммм нямам в вкащи си ходя с пижамката а на ванка ходя с моити парцалки
Да. Във вкъщи нося по-стари, дори и изцапани дрехи.![]()
еми за вкъщи си имам широки тениски и къси шорти ...![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Даа имам и те са широки и удобни и с тях ходя само вкъщи и до бизкия хранителен магазин, но не винаги ако мемързи да се преобличам което се случва често![]()
Да.![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
НЕ ТО4НО
Имам си. По-ми е удобно или да си нахлузя някой стар анцунг, или изобщо да не си съблека пижамата докато не стане време за даскало (понеже в момента съм следобедна смяна)![]()
Имам някакви по-стари блузки и анцузи,но понякога си нося и с тея дето излизам,'щото ме мързи да се преобличам![]()
Имам ама почти не ги обличам.. мързел. Пък и когато някой дойде и каже "аре варим някаде" си земам ключовете,телефона и някви пари и тръгвам без да си играя да се преобличам че и прическата наново да си прая...да речем когат знам че няма да излизам тогава си обличам домашните дрехи
dance
Да, имам.![]()