- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Да,вкъщи си ходя с анцунзи и некви блузки,защото са ми удобни или по пижама,защото ме мързи да се преоблека![]()
ми да,ама понякога и в къщи си седя с дънки и с дрехите с които излизам
еми аз си разделям дрешките...имам и такива който нося само в къщи..имам и такива който нося като излизам и така...![]()
И аз такаПървоначално написано от white_chik
И като се прибера от даскало примерно,винаги се преобличам.Просто не ми е комфортно да седя вкъщи с дънки или нещо такова
![]()
Имам си. За вкъщи някакви леки,удобни, а за навън гАзарски смъкнати дрешки![]()
Иначе е вярно, че е мн. досадно - тъкмо съм се размазал пред телевизора и някой пристига и айде пак навънка![]()
Вкъщи съм с анцунг и няква к'ва да е тениска и някое поларче. Навън...нося едни и същи дрехиНай-често дънки и някоя жилетчица
В нас си ходя по тениска.. а са за тва време студено мн яко се навличам като излизам![]()
Разбирасе че имам то ще е смешно например да се разхождам из вкъщи с някаква блузка за 35 лв.Или на изляза с анцунк от преди 2 години.Вкъщи съм с чакай чакай да видя да пижама това ми е домашната дреха пижама.Или пък анцунк .А за навън всеки път разлицно.
Ами да,имам.Най-често домащната ми дреха е пижамата и в по-редки случаи анцуг.
+1Първоначално написано от vodolei4e_m
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от DoBs
i az taka... imam si dreshki za vkashti ama nqkoi pat kato me marzi da se preobleka i nashte se vbesqvat![]()
ama... nai-chesto si stoq s pijamkata
izlizala sam s neq daje
s nadejdata nikloi da ne me vidi
![]()
![]()
![]()
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
Да
Имам си. Любимото ми е къси панталонки и потниче. Понеже винаги е топло в нас нямам за лято и за зима. Ако ми е студено просто слагам пижамката или взимам някоя долница от сестра ми.
Да![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Да, естествено!
Първо не съм толкова богата, че да си правя новите дрехи на стари като ги нося вкъщи..
Второ вкъщи си ми е най-удобно по анцузи и топли и дебели блузи (за сега- зимата говоря), с които не бих излязла навън, може би до магазина, в квартала.. и т.н. Но не и повече (:
Имам но почти никога не ги обличам само по великден като ще боядисваме яйцатапък и в къщи няма каде да ги изцапам
Много сте ми инересни анцунг=удобно ми аз ако трябва да стоя с анцунг у нас и тря
пък и за кво като всеки месец си купувам нови дрехи и да ги изцапам никои няма да ми се скара....
ДА, РАЗБИРА СЕ!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми ... даОбикновено вкъщи нося някои по-стари и малки дрехи, с които съм излизала преди
Или пък някви анцузи
Не мога да излезна с дрехите, които нося вкъщи... но понякога се случва да седя с дрехите, с които излизам навън по простата причина, че ме мързи да се преоблеча :P
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()