.
Отговор в тема
Страница 6 от 21 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 518

Hybrid View

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Да,вкъщи си ходя с анцунзи и некви блузки,защото са ми удобни или по пижама,защото ме мързи да се преоблека

ми да,ама понякога и в къщи си седя с дънки и с дрехите с които излизам

Повече от фен
    еми аз си разделям дрешките...имам и такива който нося само в къщи..имам и такива който нося като излизам и така...

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Естествено.Имам си дрехи за навън и дрехи за вкъщи.Обикновено "домашните" ми дрехи са некви износени анцузи и блузки,които съм носил някога.Може да нямат вид,ама са удобни,но като за вкъщи
    И аз така И като се прибера от даскало примерно,винаги се преобличам.Просто не ми е комфортно да седя вкъщи с дънки или нещо такова

Град
    sofiq
    Да
    RUGBY is my life.Гатанки в мрака.

Ами да разбира се
    Бъди себе си..

Имам си. За вкъщи някакви леки,удобни, а за навън гАзарски смъкнати дрешки
    Иначе е вярно, че е мн. досадно - тъкмо съм се размазал пред телевизора и някой пристига и айде пак навънка

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Вкъщи съм с анцунг и няква к'ва да е тениска и някое поларче. Навън...нося едни и същи дрехи Най-често дънки и някоя жилетчица

Град
    Lulinville
    В нас си ходя по тениска.. а са за тва време студено мн яко се навличам като излизам

Във вкъщи стоя със някви шииирооки панталони ,или стари дънки или със на брата анцунга

Разбирасе че имам то ще е смешно например да се разхождам из вкъщи с някаква блузка за 35 лв.Или на изляза с анцунк от преди 2 години.Вкъщи съм с чакай чакай да видя да пижама това ми е домашната дреха пижама.Или пък анцунк .А за навън всеки път разлицно.

Ами да,имам.Най-често домащната ми дреха е пижамата и в по-редки случаи анцуг.

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    не директно,смятам че дрехите са за да се носят особено когато са ти удобни и си ги обичаш,не мога да си представя че ще си обличам нещо само по определен случай или нещо такова,въпреки това много често си ходя вкъщи с дрехи, който не са вече в най добрия си вид,но много си ги обичам и не мога да се разделя от тях
    i az sam taka )
    +1

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от DoBs
    И аз си имам други дрехи за в нас...Ама повечето пъти като стана сутрин и ме мързи да си свалям пижамата и си ходя с нея

i az taka... imam si dreshki za vkashti ama nqkoi pat kato me marzi da se preobleka i nashte se vbesqvat ama... nai-chesto si stoq s pijamkata izlizala sam s neq daje s nadejdata nikloi da ne me vidi
    It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]

Супер фен
    Да

Имам си. Любимото ми е къси панталонки и потниче. Понеже винаги е топло в нас нямам за лято и за зима. Ако ми е студено просто слагам пижамката или взимам някоя долница от сестра ми.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Е много ясно, трябва да си има дрехи за вкъщи и за навънка както споменаха тука някои хора по - старите дрехи за вкъщи, защото наистина е смешно да си във къщи с някви дънки и блуза от 100лв да кажем.

Град
    Na sedmoto nebe
    Да определено имам дрехи за вкъщи и навънка. Вкъщи си ходя предимно с някой клин и широка тениска или по нощница зависи. Пък навън по-новичките дрехи дето много си ги харесвам

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Да

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Da
    World Of Warcraft TBC RulzzzzzzzZ

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да, естествено!
    Първо не съм толкова богата, че да си правя новите дрехи на стари като ги нося вкъщи..
    Второ вкъщи си ми е най-удобно по анцузи и топли и дебели блузи (за сега- зимата говоря), с които не бих излязла навън, може би до магазина, в квартала.. и т.н. Но не и повече (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Имам но почти никога не ги обличам само по великден като ще боядисваме яйцата пък и в къщи няма каде да ги изцапам Много сте ми инересни анцунг=удобно ми аз ако трябва да стоя с анцунг у нас и тря пък и за кво като всеки месец си купувам нови дрехи и да ги изцапам никои няма да ми се скара....

Супер фен Аватара на gabi_94
    ДА, РАЗБИРА СЕ!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Еми ... да Обикновено вкъщи нося някои по-стари и малки дрехи, с които съм излизала преди Или пък някви анцузи Не мога да излезна с дрехите, които нося вкъщи... но понякога се случва да седя с дрехите, с които излизам навън по простата причина, че ме мързи да се преоблеча :P

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си