- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Мда имам, примерно вкъщи си ходя с някои по-изтъркани дънки, анцуг, нещо такова
Да
neee,nqmam...ei taka kakty stana i napravo izlizam :P:P
Ам .. Не ... Сутрин ставам , къпя се слагам някой парцал и вечер се прибирам и лягам , какъв е смисъла?!И защо да не може да си ходиш с едни дрехи в вас с други навънка ?! Нали са дрехи за носене са ... Е естестено ако решиш да легнеш на диванечето няма да легнеш с черния туко що изгладен панталон . И в такъв случеи туй като цял ден съм с едни и същи дрехи сутринта си слагам други дрехи и старите в пералнята ?! Малко побърквам майка ми , ама
![]()
Имам си разбира се дрехи за вкъщи,които примерно са стари или пък с които няма да излезна навън и с тях си ходя вкъщи...![]()
еми имам си (леко безсмислен въпрос)
имам си ги различни ....у нас нося по-широки неща,че да са ми по-удобни![]()
someone else...
имам сиии ,сички ми са широкиии,не мога да седъ с дрехите дет съм била вънка,щот вънка е мръсно,пъ в нас е чистотва ми е логиката
![]()
Дрехите ми имат строга йерархия: дрехи за вкъщи, за даскало, за излизане, за фитнес, за до магазина и т.н.![]()
Еми да в къщи си нося някоя блуза до коленете тип чувал![]()
Да![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Estestveno...
Имам![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Е не знам дали изобщо има човек, който ще ходи на даскало с дрехи, миришещи на разни манджи...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ест 4е имам![]()
и аз имам дрехи които само в къщи нося например като стана и изляза от банята обличам едно халатче и ако ме мързи да облека друго си стоя с него.....за излизане имам отделни дрехи
mi as do obed sam s pijama,ina4e ancug i teniska
Не мога да разбера как ще стоя в къщи с дрехите,с които съм била на вън..?!?!?!?!?!?!?!? просто ми е изключчително неудобно..!
След като се прибера веднага се преобличам с домашните дрехи..!
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Da..![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Estestveno,4e da ... Ima drhi s koito ne bih se pokazala dori i na prozoreca . No vse pak sme si v ka6ti trqbva da s 4ustvame udobno v drehite si ...
![]()