- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Не.С дрехите,с които съм била на даскало после си стоя и в къщи.Освен сега щото е много горещо и като се прибера си слагам къси панталони и тениска.
Иначе аз не мисля че има за къде да си пазя дрехите че в къщи да стоя с различни.Ако се скъсат ок.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Еми според мен е ноемално да имаш домашни дрехи.. лично аз имамне може да седа в къщи с дрехит ес който съм на даскало...та аз в нас се влача варгалям по пода
![]()
Da imam ancuzi i blyzki s koito ne bih izlqzla navun....
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
да имам някви подобни анцужни за вкъщи и данкови за навън![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
абе само аз ли нямам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Имам...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Ем, даВкъщи със стари дънки, анцузи и блузи... навън с нещо друго
![]()
еlsy![]()
razbira se
amii sutrin kogato stana dokato ne re6a 4e 6te izlizam si stoq s pijamkatasuper mi e gotino
![]()
amii sutrin kogato stana dokato ne re6a 4e 6te izlizam si stoq s pijamkatasuper mi e gotino
![]()
Имам,ама като дойда чист от вънка и не се преобличам защото няма от какво да се изцапам или,когато тръгна за навънка преди това съм носил това с което ще тръгна,защото няма от какво да се изцапам.
ДА!По-старите и раздърпани дрехи си ги нося в къщи докато не заприличат на ***
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да разбира се (; не мога си нося дрехите за навън и у нас.. обикновено дехите за вкъщи са некои стари гащи на баща ми и някоя стара блуза на маика мино ми е доста по удобно така (:
Първоначално написано от Chr!sSie
+1![]()
"ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"
Мда... честно казано ми е по удобно а и по практичено да се излежаваш у вас с някой анцунг или из кухнята , защото кат се омирише на манджа няма да ти се наложи да излезеш с него... Ако си седях с дрехите с които излизам в нас, трябваше постоянно наще да харчат пари за нови парцалки, защото вечно ще са окапани и омиисани на яйца![]()
Имам, да![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
точно такаПървоначално написано от mimi_cunka
![]()
и аз съм така..само дето майка ми кат ме види да се мъкна така дори след като се прибера от даскало откача...незнам..ама на мене така си ми е удобноПървоначално написано от DoBs
![]()
Разбира се.Невъзможно е в къжи да ходя с официална рокля
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en