.
Отговор в тема
Страница 7 от 21 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 518

Град
    in da middle of nowhere
    Не! Всички дрехи с които излизам с тях стоя и у дома! А когато остареят ги хвърлям и си купувам нови.

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

da razbirase
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Много ясно.

Град
    Изгубено
    Даммм

estestveno, 4e imam i za vk16ti i za izlizane!!! naistina e t1po da hodi6 s edni i s16ti drehi i vk16ti i nav1n, p1k i nali taka po lesno 6te gi s1sipe6!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    мн яСно чэ иМам ДрэХитэ коИто нэ мэ кЭфят вЭчэ гИ обЛичаМ в къщи и си купувАм нови зА наВън
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Дааа
    KoтеEеe.. дАй едНо ШшyУyменсKo

Град
    Пловдив
    Да.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Град
    Elit Way School
    Дам

da..est :]
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Имам Трябва да си пазя по-новите пък и вкъщи ми е по-удобно с някой анцунг
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от hihihi
    estestveno, 4e imam i za vk16ti i za izlizane!!! naistina e t1po da hodi6 s edni i s16ti drehi i vk16ti i nav1n, p1k i nali taka po lesno 6te gi s1sipe6!

оо да аз в ка6ти с некви парцали на ба6та ми големи тениски.. немога и в нас и ванка с едно
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен Аватара на miShle
    Ем да.. Някой анцуг и суитчър.Удобнички такива ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Да, разбира се

az pyk kato se pribera vkustii si obli4am pijamakata mn mi e udobna a lqtoto s nekfa stara rokli4ka ili kusi pantalonki i potnik :P

NЕ!!!Карам с един кат Кат са скъса шшшш си взема друг.........аааааааааааааааа аама,че тема избарахте,беееееее

да, различни са .. иначе не мога да си позволя всеки месец да си сменям гардероба..

Повече от фен
    mmm opredeleno trqbva da ima drehi za vkyshti i drehi za izlizane... spored mene nemoje da si stoi6 v ky6ti i da re6i6 da izleze6 s edni i si6ti drehi...

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Ами да...За вкъщи са ми някои стари анцузи и стари блузи...
    i az taka.... nema da si seda s gotinite dre6ki v nas samo da gi capam az i semki da qm 6e se naklqpam...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Иам.
    The Spark

аз като се върна в нас и веднага си слагам ношничката мн. ми е удобна лека и си ме кефи да се разкарвам с нея
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Враца
    Ми да, имам...
    еlsy

Естествено, че да!
    Немога да си представя как ще ходя с едни дрехи навън, после ще се прибера и ще лежа с тях вкъщи, ще станат на парцал измачкани и т.н. и после пак ще изляза с тях навън... - невъзможно!
    Имам си определени дрехи с които си ходя вкъщи, и други с които си излизам само навън.

Ami da..imam si drehi koito oblicham samo u nas i drehi,koito gi oblicham nauv
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си