- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли дрехи за вкъщи и дрехи за излизане?
Не! Всички дрехи с които излизам с тях стоя и у дома! А когато остареят ги хвърлям и си купувам нови.
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
da razbirase
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Много ясно.
Даммм![]()
estestveno, 4e imam i za vk16ti i za izlizane!!!naistina e t1po da hodi6 s edni i s16ti drehi i vk16ti i nav1n, p1k i nali taka po lesno 6te gi s1sipe6!
![]()
мн яСно чэ иМамДрэХитэ коИто нэ мэ кЭфят вЭчэ гИ обЛичаМ в къщи и си купувАм нови зА наВън
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дааа![]()
KoтеEеe.. дАй едНо ШшyУyменсKo
Да.![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Дам![]()
da..est :]
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
ИмамТрябва да си пазя по-новите пък и вкъщи ми е по-удобно с някой анцунг
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от hihihi
оо да аз в ка6ти с некви парцали на ба6та ми големи тениски..немога и в нас и ванка с едно
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Ем да.. Някой анцуг и суитчър.Удобнички такива ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
NЕ!!!Карам с един катКат са скъса шшшш си взема друг.........аааааааааааааааа аама,че тема избарахте,беееееее
![]()
да, различни са .. иначе не мога да си позволя всеки месец да си сменям гардероба..
mmm opredeleno trqbva da ima drehi za vkyshti i drehi za izlizane... spored mene nemoje da si stoi6 v ky6ti i da re6i6 da izleze6 s edni i si6ti drehi...![]()
i az taka.... nema da si seda s gotinite dre6ki v nas samo da gi capamПървоначално написано от Chr!sSie
az i semki da qm 6e se naklqpam...
![]()
аз като се върна в нас и веднага си слагам ношничката мн. ми е удобна лека и си ме кефи да се разкарвам с нея![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Естествено, че да!
Немога да си представя как ще ходя с едни дрехи навън, после ще се прибера и ще лежа с тях вкъщи, ще станат на парцал измачкани и т.н. и после пак ще изляза с тях навън... - невъзможно!
Имам си определени дрехи с които си ходя вкъщи, и други с които си излизам само навън.
Ami da..imam si drehi koito oblicham samo u nas i drehi,koito gi oblicham nauv![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??