- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Това ли е по-важно за вас...?
Само циците-не...външния вид като цяло-да..
ok te moje da ne sa nai vajni ama povdigat samo4uvstvieto
Откровено си казвам, че нямам цици!... и пак не съм останала незабелязана и нежелана![]()
С малко старание всичко може да иэглежда по-хубаво ,отколкото е.
Характерът на човек е на първо място.Това е.Но трябва достатъчно да помъдрееш (каква дума употребих само..),эа да го раэбереш.
С бюстът си нямам проблеми ,харесвам си го.Но на момичетата,които имат някакви комплекси,породени от формата или раэмера на бюста си ще кажа само едно.Не се комплексираите от това,не може всички да сме като Памела Андерсън.Едните цици не са най-важнотоЕ може би да,эа някой недорасли 13-14- годишни келемета. Но споко,и те ще пораснат.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
мн ясно че характера е по-важен .. пък и лично аз предпочитам по-малък но стегнат бюст отколкото големи и .... разпльoкани![]()
Естествено че характера е по важен няма знацение размера на сутиена а размера на ъгала.Просто това че някой имат по малък бюст не е фатално понякога малките бюстове са много по удобни отколкото големите.Аз като представителка на момичетата с малка гръдна обикалка B(е не толкова малка но повечето ми познати са с С)един сутиен и една блуза правят бюсто добре изглеждащ.Незнам но характера е много по важен защото човек се определя по него а не по бюста си.
Първоначално написано от extreme_
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Отиди го обеснявай на 14 годишните лигли,които се чудят само и единствено как повече да приличат на любимата си Преслава...Първоначално написано от I love Naley
Да и аз се дразня от тая мания сред мом4етата (не всички, но повечето) По-добре ли ще е няква със мн големи гърди, а пипето и за никъде да не става
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!