.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Само циците-не...външния вид като цяло-да..

Голям фен Аватара на 50cent
    ok te moje da ne sa nai vajni ama povdigat samo4uvstvieto

Град
    Behind You... BOO o_O
    Откровено си казвам, че нямам цици!... и пак не съм останала незабелязана и нежелана

Мега фен
    Град
    София
    С малко старание всичко може да иэглежда по-хубаво ,отколкото е.
    Характерът на човек е на първо място.Това е.Но трябва достатъчно да помъдрееш (каква дума употребих само..),эа да го раэбереш.
    С бюстът си нямам проблеми ,харесвам си го.Но на момичетата,които имат някакви комплекси,породени от формата или раэмера на бюста си ще кажа само едно.Не се комплексираите от това,не може всички да сме като Памела Андерсън.Едните цици не са най-важното Е може би да,эа някой недорасли 13-14- годишни келемета. Но споко,и те ще пораснат.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    мн ясно че характера е по-важен .. пък и лично аз предпочитам по-малък но стегнат бюст отколкото големи и .... разпльoкани

Естествено че характера е по важен няма знацение размера на сутиена а размера на ъгала.Просто това че някой имат по малък бюст не е фатално понякога малките бюстове са много по удобни отколкото големите.Аз като представителка на момичетата с малка гръдна обикалка B(е не толкова малка но повечето ми познати са с С)един сутиен и една блуза правят бюсто добре изглеждащ.Незнам но характера е много по важен защото човек се определя по него а не по бюста си.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Разбира се,че гърдите не са най-важни,даже изобщо не са важни.Само повръхностни хора биха казали,че размера на гърдите е от значение.
    +1
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Цитирай Първоначално написано от I love Naley
    Естествено че характера е по важен няма знацение размера на сутиена а размера на ъгала.Просто това че някой имат по малък бюст не е фатално понякога малките бюстове са много по удобни отколкото големите.Аз като представителка на момичетата с малка гръдна обикалка B(е не толкова малка но повечето ми познати са с С)един сутиен и една блуза правят бюсто добре изглеждащ.Незнам но характера е много по важен защото човек се определя по него а не по бюста си.
    Отиди го обеснявай на 14 годишните лигли,които се чудят само и единствено как повече да приличат на любимата си Преслава...

Град
    В КЪЩИ
    Да и аз се дразня от тая мания сред мом4етата (не всички, но повечето) По-добре ли ще е няква със мн големи гърди, а пипето и за никъде да не става
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си