Гърдите съвсем не са най-важното нещо за една жена, но просто отнема малко време докато го осъзнаеш (говоря от опит). На мен също вече ми е досадно да чета темите за малки цици, но и момичетата, които ги пишат са прави за себе си ( особено ако са на 12- 13 години). Просто момчетата на тази възраст са доста плиткоумни - кефят се на момичета с големи цици и не обръщат внимание на качествата, които притежава едно момиче, което не е надарено в гръдната си обиколка. Лично аз мога да кажа, че всички тези комплекси са породени от желанието на момичето да се хареса на някое момче и да си има гадже, както нейните едрогърди приятелки имат. Разбира се, с времето всичко отминава. Момчетата се осъзнават и започват да търсят истинските качества в момичето до себе си, а момичетата откриват много свои качества, които ги правят по-добри от тези с пищните форми. Просто всичко е от възрастта, затова МОМИЧЕТА ЗАПОМНЕТЕ: НЕ ГЪРДИТЕ ВИ ПРЕВРЪЩАТ В ЧОВЕК И РАЗМЕРА ИМ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ВОДИТЕ ИСТИНСКИ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ! Това, че на 13 се се е*ете по купоните не означава, че цял живот ще останете непожелани. За всяко нещо има подходящото място, подходящия момент и подходящия човек! Дори сега да се смеете на написаното след време ще разберете, че съм била права