.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Възможно ли е да съм бременна?

Zdr,pisha vi za6toto sam malko pritesnena. pravih sex s moq priqtel, no toi ne e svar6val nikoga v men. minaliq mesec kam kraq mu si mi doide i vsi4ko beshe nared.Ot togava ne sme pravili sex, no na men sutrin mi stava lo6o ot vreme na vreme / no ne vse den /, a ot den dva me bolqt qi4nicite, a mi e rano da mi idva. kakva e vazmojnosta da sam bremenna. Nadqvam se da ne sam

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ama vie toq mesec ne ste praili ni6to ,taka 4e za kfo se streska6 we macka??di6ai spokoino moje da si istinala ne6ty MahH mnoo filmi si fkarvate na4i

Нищо ти няма..успокой се малко, а ако наистина ти се струва, че това с яйчниците е сериозно, по-добре иди на лекар..може да е ако не се храниш редовно или ако не се обличаш добре..

Защо всички момичета като сте правили секс и ви закъснее с един ден или ви боли нещо ииии пускате теми "бременна ли съм"...еми не не си бременна

Град
    Inside the temple
    Офффффффффффффффффффф
    Абе хора!!! Научете се! Правете секс с презерватив!!!
    Да не говорим, че е тъпо да си мислиш, че си бременна. Не си ли учила биология в осми клас (май не си, след като те гледам как не се пазиш). Никой ли не ви е обяснил, че функцията на месечния цикъл е да изчисти лигавицата на матката, която се е подготвяла да приеме оплодената яйцеклетка? И че барабар с лигавицата си заминава и самата яйцеклетка??

Айде образовайте се малко, моля ви...
    When I love, I love.

Re: ?? bremennost??

of mila nzm kakvo da ti kaja...vij tva da te bolqt qi4nicite ne vinagi zna4i 4e si bremenna,ai moje da ti se gadi po hilqdi pri4ini!moqt suvet e ako ti zakusnee da otide6 na ginekolog ili da si napravi6 test na purvo vreme!aaa....i za da ne se pritesnqva6 izpolzvaite predpazni sredstva!
    Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Има тестове,за тая работа..ако се съмняваш! Ние да не сме врачки бе...?!
    Всъщност,за кой път по дяволите го казвам....
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    ОООООооо бременна си Честито бебе Дано да е момче

poqsneniq

4esno da vi kaja do sea uj vse sme se pazili. no tezi bolki i gadene mt pritesnqvat.a za testa v momenta prosto ne moga da go napravq

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Офффффффффффффффффффф
    Да не говорим, че е тъпо да си мислиш, че си бременна. Не си ли учила биология в осми клас (май не си, след като те гледам как не се пазиш). Никой ли не ви е обяснил, че функцията на месечния цикъл е да изчисти лигавицата на матката, която се е подготвяла да приеме оплодената яйцеклетка? И че барабар с лигавицата си заминава и самата яйцеклетка??

+1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Асеновград, България
    Не си бременна!!! Отиди на лекар ако болките в яйчниците не намалеят!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ne ne si,spoko!!! nqma sperma-nqma bebe!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Офффффффффффффффффффф

+1
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си