.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    значи наистина това е много трудно , имам нещо като златни правила
    -да е мега , звезно тъп (в хуавия смисал)
    -да е по изпаднал от мен
    -да не му пука
    -да можеда брой до 5
    -да ми е смешен
    -ааа и забравих да не слуша чалга ...
    ех ех момчето мечта ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}
    С времето се убедих, че външния вид не е най-важното ... естествено, че и той е от значение, но красотата не е достатъчна.Аз не определям човека, с който ще съм само по това как изглежда, в последствие го опознавам и разбирам що за човек е

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

Супер фен Аватара на miShle
    Еми добре има две теории поне по мое мнение:
    1вата----->Ако гледаш външния вид....Начи то няма как да не забележиш най-явното...На пръв поглед това което можиш да видиш е облекло,коса,очи,тяло и т.н.Кой ще отрече,че изобщо няма значение как изглежда човека до тебе.Примерно не може ти да си прилежен човек и до тебе да се мъкне някой клошар...
    2рата----->Вътрешната красота вече може да я оцениш след като се поопознаете с дадения човек... Тогава забелязваш,че в този човек има нещо което го прави още по-красив или точно обратното...така,че винаги има опити...ако не се получи това с вътрешната красота...смъсъл някой супер моден стилен пич кух като лейка...ще опиташ с друг и така...
    Така,че от моя гледна точка темата е много относителна...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Амиии зависи...на сегашното ми гадже първо забелязах характера,след това външния вид,но в повечето случай става обратното

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Re: Как избирате човека до себе си?

Цитирай Първоначално написано от LuXuRy
    Кое е по-важно - външната или вътрешната красота на един човек? Повечето ми приятели избират половинките по това как изглеждат първо на външен вид, а после по ум, доброта и т.н. А вие?
    Ами гадно е, но признавам, че определено трябва да ме привлече и с чар, е не чак красота - няма да го редя на стената, но да е симпатичен. и все пак няма спор - най-важното е да е умен и с чувство за хумор.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    ibIzAaAa

Re: Как избирате човека до себе си?

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Цитирай Първоначално написано от LuXuRy
    Кое е по-важно - външната или вътрешната красота на един човек? Повечето ми приятели избират половинките по това как изглеждат първо на външен вид, а после по ум, доброта и т.н. А вие?
    Ами гадно е, но признавам, че определено трябва да ме привлече и с чар, е не чак красота - няма да го редя на стената, но да е симпатичен. и все пак няма спор - най-важното е да е умен и с чувство за хумор.
    Така е.И за мен не е важна толкова визията,но пък трябва да ме привлече по някакъв начин,понеже...Примерно аз не го познавам още..Не знам какъв е характера му,а след като не го познавам вътрешно-привлича ме визията му.. А привлече ли ме визията започвам да се задълбочавам и откривам и вътрешната му красота...

Голям фен
    Град
    Констанц
    за мен вътрешните качества са по важни,защото красотата е преходно нещо ,докато характена и начина на мислене много рядко се променят,освен това аз възприемам хората така, както и аз бих искала да бъда възприемана. А и така си спестявам стреса че ако имам една пъпка или косата ми е имала лош ден може да ме зарежат
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    LuNaTa
    с моя приятел първо си писахме по интернет и така 1 месец и мн ми хареса като 4овек и го опознах и после като се видяхме се харесахме и же4е пове4е от 1 година сме заедно...
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Фен
    Град
    Vkyshti
    Винаги съм казвала че ако харесаш на някой обвивката тогава ще искаш да опознаеш и съдържанието.Аз токо правя някой хареса ли ми на външен вид тогава ми е приятно да контактувам с него е случвало се е и заради обстоятелствата да опознавам и хора които не са ме привлекли визуално и в повечето случаи доста са ми допадаи.Най-добрият и най-големият пич изобщо не бие на очи с красота,но по-свестен чоев от него не познавам.Така 4е не винаги трябва да опознаваме само красивите и атрактивните
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първото,което ми прави впечатление е външно какво е момчето,то е ясно.След това се старая да го опозная и вътрешно,ако не ми хареса не се занимавам повече с него.

аз първо забелязвам външността (то няма как иначе) и след това идва опознаването... За мен не е важно да е СаМо няк'ъв супер манекен, трябва да има поне малко акъл в главата си за да завържем свестен разговор а да, и да има чувство за хумор!!

opredeleno trqbva da e simpatqga(da ne izvru6tam pogled ot nego ),no ne kazvam i da ima tqloto i viziqta na maneken i nastina ve4e haraktera e vajna 4ast ot edna vruzka i ot dvete starni...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Избирам и по външност, и по характер. Все пак ако момчето не ме привлече външно може дори да не се заговорим. В никакъв случай обаче не бих тръгнала с някой, който има перфектна визия, но като характер е пълна дупка.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си