- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как избирате човека до себе си?
Кое е по-важно - външната или вътрешната красота на един човек? Повечето ми приятели избират половинките по това как изглеждат първо на външен вид, а после по ум, доброта и т.н. А вие?
ем, първо забелязвам външния вид (то обективно погледнато няма как първо да забележиш вътрешното, а?), но иначе - по характер. Каквато съм проклета трябва някой, който да уравновесява.![]()
em p1rvo gledam haraktera kak se d1rji s men ak1la vajno e da ima poone malkono vse pka kat si4ki ostanali gledam i v1n6niq vid nqma da se pla6im
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
зависи .. при мен е ставало и по двата 'начина' .. само знам, че отнема мноого време, за да откриеш някого, който да ти допадне някои и да го обичаш с цялото си сърце (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Ами първо забелязвам външния вид и после вътрешния му характер :P
Бъди себе си..
Признавам си, че първо забелязвам външния вид ( да, то като видиш един човек за първи път няма начин да знаеш какъв е характера му), но е много по-важно да си допаднем.
Не бих тръгнала с някой, само, защото на външен вид ми харесва, а в същото време постоянно да се караме..какъв е смисъла на връзката ни тогава?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Estesveno che pyrvo gledam vunshniqt vid...a sled tova veche zapochvam da se interesuvam ot vytreshnata krasota. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
ami poprincip toi men me izbra,no razbirase toi ne mi se bezrazli4en i az mnogo go obi4am!Ami az sum s nego za6toto me kara da se usmihvam.pravi me 6tastliva a i e neveroqtno sexy moeto mujle!osven tova ne e s men samo zaradi vun6nata krasota....toi poznava men!
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
ami poprincip toi men me izbra,no razbirase toi ne mi se bezrazli4en i az mnogo go obi4am!Ami az sum s nego za6toto me kara da se usmihvam.pravi me 6tastliva a i e neveroqtno sexy moeto mujle!osven tova ne e s men samo zaradi vun6nata krasota....toi poznava men!
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
+1Първоначално написано от Seniorita
Но все пак не бих тръгнала с някой,които прилича на плашилоТова си е лично мое мнение.
И аз. Ако не ме привлича чисто физически, за никакви интимни отношения не можем да говорим.Първоначално написано от LuXuRy
Ако под хубавата външност се покаже и интересна личност, гушвам си го под мишница и си го нося със себе си![]()
When I love, I love.
Абе гледам да хваща окото....
Хората, които казват, че външният вид няма значение, лъжат. Физическо привличане винаги трябва да има. Е, естествено, че е по-важно що за човек е другия, щото ако ни трябваше само тяло, една секс кукла щеше да върши работа....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
И външния вид има значение, да, ти първо него виждаш.След това виждаш и характера и при мен той оказва влияние, не външността, вече като съм го опознала нали...
Естествено,че преди още да си говорил с дадения човек,първото впечатение е от външния му вид,излъчването и т.н .Но понякога се сучва и да се познавате от доста време и изведнъж ти да осъзнаеш,че започваш да имаш нещо повече от приятески чувства към него..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На скоро бях привлечена от момче, което танцуваше страхотно! Не е кой знае какво на външен вид и да ти кажа не съм го и заглеждала в лицето... Тялото го усещах защото танцувах с него, но очите му... очите му не се откъсваха от мойте... "Говореше" ми с тях... Мисля че това най-много ми харесва, страст, непредсказуемост и начина по който ми казва с очите си, че съм... незнам... единствена, може би...Първоначално написано от LuXuRy
![]()
Мен не ме ебе вътрешната красотаГледам ся : дупе-има , цици-има фащам и еба наред
Тва е живота бейби, жените са направени само за секс
![]()
Колкото и хубав външен вид да има, ако не е интелигентен, не е свестен и не разбера по някакъв начин, че има малко по-сериозни намерения от ебането, няма да го погледна.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
От ебаването![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стегни е пич :P
Я го кажи с нормални думи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бе важното за мен е да има ееееей такиа големи цици и стегнато дупе а да и да не забравяме перверзна нагримирана муцунка и да е много секси...и най вече да пуска където и когато поискам еей тава е най важното не мислиш ли ?!![]()
Външния вид....
Първо хлътнах по сег. ми гадже само като го видях.... Беше толкова... перфектното момче за мен.... Точно това, което търсех.. След това го опознах доста добре... Прекалено добре, та даже някои черти от характера му ме отблъскаха.. Но и привличаха в същото време... Да, влюбих се в него заради външния му вид... И не мога да кажа, че останах с него заради качествата му.. Постоянно ме наранява.. Но аз наистина го обичам... Всяка част от него... Всеки лош навик и държание... Но ако не бях забелязала външния му вид, нямаше да оставя тогавашното ми гадже заради него...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ami za da se zapoznae6 s nqkoi bi trbvalo purvo da te e privlqkul na vun6en vid i sled tova kato go opoznae6 pove4e... razbira6 kakuv e vutre6no!No spored men e po-vajno vetre6no da e krasiv i dobru,a da ne e nqkoi idiot s angleska vun6nost!Първоначално написано от LuXuRy
![]()
em parvo se zapoznavam i posle ako mi dopadne po harakter prodaljavame natataka