.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Ами ако искаш да ходиш да учиш в чужбина учи немски защото в Германия има мн безплатни университети а навскяъде другаде са доста пари. Е, тогава ще трябва да учиш сериозно де. Ако искаш просто ей така колкото да кажеш че си учила френския и испанския са по-интересни. Зависи какво искаш да става от теб.
    вече и в Германия няма безплатни университети , таксите в държавните университети идав около 650 евро
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Re: Втори чужд език-труден избор

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Искам да започна изучаването на втори чужд език, но се колебая между испански, френски и немски. Какво ще ме посъветвате? И много Ви моля да аргументирате отговорите си. Благодаря!
    Аз ти предлагам да избереш немски,защото от тези 3-те езика,той е най-добър за изучаване,а и освен това,той би могъл да ти е най-нужен.
    Аз уча немски...признавам,баси и езика е,обаче е най-свестен според мен след английския

Walk go home boy...

Цитирай Първоначално написано от lorena
    на въпроса-"Какво ще ме посъветвате?"-най-добре е сама да решиш.
    i az sam na tova mnenie

Цитирай Първоначално написано от KocMoHaBTa
    ИСПАНСКИ !
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Аз съм за френския! Учила съм го 4 години като втори чужд език(от 5 до 8 клас) макар, че първо исках да уча немски, но за нашия клас нямаше госпожа по немски и ни накараха да учим френски, но вече въобще не съжалавам. Даже ми липсва френският, защото в новото ми даскало за втори език нашия клас трябва да учи руски. Също така ако учиш френски след това много лесно ще научиш испански или италиански(италианският е 70% френски само, че с различно произношение) дори в предишното ми даскало от 9 клас се започва да се учи и испански като трети език.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Испански, ако не ти се учи сериозно и немски, ако искаш да учиш. Но при немския трябва да попаднеш и на добър учител, който внимателно да ти обяснява граматиката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си