Ще го кажа на кратко - след една моя любов не можех да изпитвам нищо. В продължение на 4 год. на мен не ми пукаше кой ме сваля и кой ме обича. Преди няколко дни бях на дискотека и някакво момче тръгна да ме сваля и както си правех през тези 4 год. (започвам свалката, влажен поглед, ръчичките по тяколо и когато видя че вече ми е в краката ми става безинтересен, без значение външен вид, тяло и т.н.) Свалих го, не знам как се казва, нито колко е голям, нито ГСМ му имам - нищо не знам за него! Задавам си въпроса - с какво той е по-различен? На лице сладък, но не кой знае какво, на тяло - добро, но съм сваляла и по-добри. При него не се правех - исках го... Но идва и другя момент - аз не го познавам, ако е курварче? Ако иска само секс? 4 год. не съм способна да обичам и в един момент погледа ми се задържа на някой повече от час!Някой който не познавам, и към когото изпитвам, ако не друго, страст... Въпроса ми е как разбрахте, че сте влюбени? От 1-та среща или след много дълго опознаване? В петак може би пак ще го видя, незнам дали пак ще ме "влече към него"... Мислите ли, че може да изпитваш чувствакъм някой, който виждаш за 1-ви път? Привличане? Какво е? Искам отговори а не знам въпроси... Незнам дайте някакво мнение - определено много помагате и искам да чуя един обективен поглед на някой страничен човек! Как мислите - да се опитам да го накарам (ако разбира се удържи на думата си и др. петак пак е там) да ме опознае като човек или да се отдам на чувствата без да ми пука какъв е той и каква съм аз? Определено вие сте хората, които могат да ми помогнат! Благодаря предварително!