- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите?
Zdraveite temata mi e glupavo ne vse pak 6te pi6a ... predi nqkolko dni se zapoznah s edno mom4e koeto predi tova mi be6e pisalo i priqtelkata mi go poznava6e .. dosta vreme si govorihme nz az ne namerih ni6to koeto da me privle4e v nego a moita pr po4na da kazva kolko bil hubav .. ve4erta toi me nameri po skype i si pisahme dulgo vreme neprekusnato mi namekva6e nqkvi raboti i mi kazva6e 4e sum bila hubava i nqkavi takiva...i imame mny ob6ti ne6ta ... samo 4e moita priqtelka si vobrazi 4e toi q haresva a tova sum po4ti 99 % ne e taka za6toto tq preuveli4va dosta i ... dneska go vidqhme i dokato igraehme na edna igra toi ne sprq da me gleda i az tolkova se 6a6nah 4e izgubih a nikoga ne sum gubila ... moita fr si ima gaje i se 4udq dali da probvam s tova mom4e smisul da mu namekna po nqkuv na4in 4e ne mi e bezrazli4en i kak da go napravq![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Smile
еми да що да не му намекнеш? като той почне да ти прави намеци почни да му правиш и ти.. а иначе колкото до приятелката ти.. остави я да си въобразява, че сички я харесват и мн и здраве...![]()
Животът е адът описан в Библията!
Хем не ти е направил впечетление,хем не ти е беэраэличен..
Както и да е.Кво ти пречи да му кажеш?
[size=7][b][u]fosse cos
ami mila da namekni mu, no ne se vpuskai vednaga... t.e. iz4akai go toi da se bori za teb a ti budi zagadu4na. kogato ti namekva razni raboti mu pakzvai kolko ti e priqtno, 6eguvaite se smeite se STRE6TAITE SE 4ESTOtova e dosta vagno!
Testis unus,testis nullus...
Mи да много ясно нали твоята приятелка си има приятел......но ти казваш ,че нищо особено не бил пък след това искаш да си с него.....ами щом ти харесва нормално е ,че тряя намекнеш ,че има шанс ,защото явно ,че и той не е съвсем безразличен...
По думите ти разбирам,че той фиртува с теб,а щом го прави значи има чувства или симпатии.Пък и освен това приятеката ти си мисли,че той я харесва,за те да има нещо към него не е споменала нали..?!Така,че не се чуди ами действай ..нищо не губиш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Кажи на приятелката си, че го харесваш.Пък и защо да не тръгнеш с него...проблема ще е твой така и така, ако я харесва, нея не я бърка...Пък и нали приятел си има?
Щом приятелката ти си има гадже какво ти пречи... опитай![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Малко си противоречиш,но няма значение.
Разбира се,че трябва да пробваш,ако не пробваш после ще съжаляваш винаги ще се чудиш,"а ако бях му намекнала,какво щеше да стане...?".Както каза sasha_90 "От опит глава не боли"![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...