- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предложение към учениците
xaxaxaxax nqma da se anulira godinata:P
pomislete kolko 12klasnici ima v bg i kolko mn vuzovete 6te zagubqt,nqma kak da stane,stiga detski naivni mneniq be hora
kolkoto do u4ebnite zanqtiq,vs e izmisleno,spoko
i to4no sega u4itelite 6te pravqt pove4e kompromisi,za6toto ne moje ti da u4i6 vsekidnevno za 7 predmeta s po 3-4 uroka.vs u4itel pravi ne malko kompromisi vinagi,taka 4e...
samo maturite da razkarat,ako ne stane za na6iq,pone za sledva6tite vipuski,4e nz ve4e za kandidatsvane li da mislq,za maturi li :P
Прости ми,ама това дето го говориш е върховна глупост! 1 година загубена,като не искаш да ти се стовари целия материал на главата си сядаш сега на дупето и стачка не стачка си учиш сама! Аз съм 12ти клас и от вече 2 месеца си ходя на уроци и даже ми идва добре тази стачка,защото имам повече време за темите. А и учителите знаят какво е положението (поне повечето) и няма да ни юрнат да учим ден и нощ,за да наваксваме. Ти какво предлагаш да не ходим 1 година и какво да си клатим краката,това просто е глупаво,ами после тези,дето не ги приемат 1та година (надявам се да съм от тях де,ама знае ли човек) са загубили 2 и кво докато станат на 30 ще са си студенти (не че е лошо де) .
Но какти каза miloto_girl-4e помислете какво ще стане тази година на канд.-ст.,куцо и сакато ще влиза....
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Даааай боже да я нулират!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Че има да наваксваме с купоните!![]()
А и не бързам да свърша даскало...![]()
Първоначално написано от lizzard_92
точно така!
Стига бе...най-много един месец да не учим, чак пък толкова нанагорнище няма да дойде.
А годината няма да я анулират.
хъхъ..
EeeeeПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Не знам дали ще ви бъде анулирана годината,но при нулева година ако си VII,VIII или XII клас няма да можеш да кандидатстваш-нито гимназиите,нито професионалните училища(по старо техникуми),нито пък университетите ще приемат ученици!Казаха го по новините!Първоначално написано от 182+44_4adel
А аз лично съм VII клас...
Някой мой плаче за внимание? Кой те спира да ходиш на училище, бе мила! А ти знаеш ли какво означава нулева година?! А колкото да това дали ще се анулира, това зависи само от това какъв материал остава не взет и това колко остава до края на годината, ако стане така, че да ни може да се вземе - тогава се анулира. А пък има и достатъчно свесни даскали, които (познават) казват, че много добре знаят учениците, в светлината на стачката, колко ще имат за края на годината - 6, разбира се. Ти може да си недоволна и от климата, но не съдиш слънцето, нали! Пък и недоволствай си сама у вас. Предложението ти е абсурдно и лишено от грам логика. А ако се съмняваш в собствените си способности, че можеш да се справиш с това, което те очяква, по-добре да легнеш и да умреш (с извинение), защото училището само подготвя за живота, той е доста по-суров. Понякога ти се налага да избираш не кога да научиш по това и кога по онова, а по кое да научиш и по кое - не. Така, че размисли се малко!Първоначално написано от мацка от класа
Я, народе, се събудете. В Румъния стачката е продължила 9 месеца, в Испония 1 година. Няма да я нулират ли?! Като нищо! Въпросът е дали даскалите могат да издържат без пари, ако могат ще я нулират! А ако това реши проблема, аз съм за!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe