Цитирай Първоначално написано от mon4eto
Цитирай Първоначално написано от feddel
Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
Еми не мисля, че годината трябва да се анулира, поради 3 причини.
1. Ще трябва да завършим на по 19
2. Всички който тази година ще кандидатстват се прецакват.
3. Няма да оставя да съм с една година на зад.
Това няма как да стане просто, учениците да се противопоставим на даскалите и министрите за анулират годината.Не ме ебе че ще имам много да уча, ще наваксваме някак, но съм твърде против да анулират годината.
съгласна съм с теб една година ей тка да мине,о не!! някак ше го наваксаме, макар малко трудно.Не трябва да има нулева година,пффффффф
A kak 6te navaksa6 celiq tozi material koito e propusnat 6e ti izleze prez nosa i ne samo na teb a na vsi4ki u4enici koito sega na u4at...za tova za men e po dobre da se anulira godinata za da moje sledva6tata da si po4nem normalno i da si u4im normalno a ne sa po 3,4 uroka v edin 4as kvo 6e zapomni6 ot tva kato ti predadat si4ko nakup ni6to
абсолютно съм съгласна с последното мнение браво!!! На никой няма да му е приятно да завърши на 20 , но все пак е по-добре от това да не научим нищо тази година да ни вземат от ваканциите иии прочие ... пък и какво толкова 1 година ще поработим и догодина айде пак на училище ... Що се отнася до мнението на милото гърл4е искам да кажа че по закон след 1 месец неучебен се анулира годината ...