- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- къде да си занеса за да ми преинсталират Windows-a
Еми ясен е въпроса само да добавя ,че съм от София.И да попитам колко струва
![]()
Еми аз познавам един човек. Той се занимава с това. Каза че за 30лв ще го оправи. Ако си навит пиши тука.Първоначално написано от Анонимко
![]()
аз преинсталвам и повече от 10 кинта не земам ... ама не съм в сф. сри
Е не можеш ли сам то е лесно има само 3 начина аз като бях по малък към
13 годишен си принтирах оказанията за преинсталиране от 1 сайт и го направих със диск не е трудно дори от началото да ти се стори трудно не е като го прочетеш 10ина пъти и става ясно.![]()
![]()
Успех !!!
Нов човек съм
ама нямам идея как става.Може ли да дадеш тия оказания да пробвам.См как да си махна стария уиндоус? и после с дисковете от компа ли ?Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
Вчера беше зле днеска вече е бъкано.И трябва ли да търся някой човек да ми го преинсталне или мога да пробвам в сервиз.Има един близо до нас ,но не знам дали го правят тва нещо
![]()
еми нямамПървоначално написано от LO6IQ
кажете много ли взимат по принцип
,щото са леко сме закъсали..правихме ремонт и сега учебници
![]()
казвай го човека уиндолса е менте май ,ама ако може по бързо ,че му се броят минутките на мояПървоначално написано от moncho
![]()
http://uroci.net/tutorials/Microsoft_Windows/Ето тук има всякакви неща за Уиндолса уроци за преинсталиране,инсталиран ,оптимизиране на Уиндолс.
Нов човек съм
Ot kade moga da si namerq diskove za preinstalirane?
Абе хора имам едни spyware има ли начин да ги махна без да изтривам Windowsa?Първоначално написано от Анонимко
изнервих се много ,а не става от вчера
![]()
ще го занесеш там от където си го купил![]()
тия се преместиха в друг град миналата годинаПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
![]()
Ми ще вземеш от някой приятел или да ти го запише може да отидеш в ма3кса и да ти го запишат на диск ще ти струва 4-5 лвПървоначално написано от Анонимко
Нов човек съм
деба и играчката в тва spyware изприщих се от снощи,лизи ми по нервите.Имам 10 антивирусни вече и никоя не може да ги махне имам чувството ,че само сканират дебакажете нещо ефикасно ,ако знаете и имате опит ,че не ми се преинсталира за глупости
a veotkademoga si namerq nqkade v neta originalen windows
Еми аз познавам един човек. Той се занимава с това. Каза че за 30лв ще го оправи. Ако си навит пиши тука.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И кой идиот ще вземе да даде 30лв за преинсталване... ........... ......
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Вземи си компа, хвани рейса за Пловдив да ти го направя, няма да взимам пари правя го за спорта![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
По темата - не съм от София и не знам къде би могъл да си преинсталираш Уиндоуса. Относно този цитат - защо просто не си го оставиш този спайуеър ? Не вреди кой знае колко, а може и да ти е засегнал системен файл който е в активен процес от самият уиндоус.. Предлагам ти да го оставиш, при положение, че от 10 антивирусни - 1 не го премахва. Няма да ти навреди особено. Иначе по принцип - със спайуеър доктор си ги премахвам преди, но има и други. Успех!Първоначално написано от find_m3
![]()
Ето за това те уважавам.Аз,обаче,взимам по 1 сокче от 10ст. Слабост са миПървоначално написано от Eagle_13
![]()
Incomplete..........
аз забраних ли ти да ги пиеш, бе???!!!???
казах ли ти, 4е са вредни?... ще си говорим с теб на тая тема
бтв виж при мен услугите са безплатни ако... си мом4е :P![]()
добре де, тва беше майтап \/
Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
Incomplete..........
Ей хората са готови да дават пари за какво ли не, вместо да седнат да прочетат и сами да си го направят. В краен случай да помолят някой приятел.
Онлайн общество на българските магове ==>> http://mfc-bg.org