Здравейте! Незнам дали проблема е ,че съм много ревнива и само си внушавам разни неща, но ми се случва следното нещо ...Първо трябва да спомена,че приятеля ми предпочита приятелски връзки и взаимоотношения с момичета отколкото с момчета..незнам защо точно, но се разбира повече с момичета ..може би се дължи на факта,че живее само с майка си и е свикнал с женска компания .. та както и да е ..Въпроса е в това че аз ужасно ревнувам от тези "приятелки" поне в началото де..после свикнах с тази мисъл и постепенно ревността утихва,но не мога да приема факта че е толкова близък с тези момичета и незнам кога ще ми сервира ,че е спал с някоя от тях ..просто не съм сигурна в тия "приятелски отношения" ..все пак говорим за близост м/у мъж и жена и кой каквото ще да ми казва не мога да повярвам че в удобен за тях момент не биха се възползвали ... защото те си ходят и по гости ..и.т.н Почти всичките си имат приятели ...но тва не ме успокоява кой знае колко ..не ме успокоява и факта че вече 2 3 пъти сънувам че ми изневерява с една от приятелките си...и в съня си искам да и издера очите .. а на живо е едно добро момиче .. Точно и тези сънища ме накараха да пусна темата ...Наистина ми е трудно да го обесня в няколко реда (макар че темата изглежда дълга за което се извинявам ),но но незнам какво да очаквам ?!