Цитирай Първоначално написано от Sea Goddess
Когато тръгнахме забравихме света около себе си .. бяхме само двамата .. аз зарязах моите приятели той-неговите .. но в един прекрасен момент (преди няколко месеца) той започна да подновява старите си отношения..а аз нямах какво да подновявам и ми беше по някакав начин забранено да създавам нови приятелства особенно с момчета ..и когато му задам въпроса" Защо аз немога да имам прители момчета а ти има имаш толкова много приятелки?" отговора е "аз тези приятелки си ги имам още преди с теб да сме създали някакви отношения!" а когато задам въпроса "А новите приятелки ? Защо аз да си нямам нови прители ?" на този въпрос обаче няма отговор ....но аз си знам че би предизвикало бунт в отношенията ни и затова се въздържам... А това за доверието .. незнам какво да очаквам от него ..защото в един момент говори нещо за някакво момиче ..уж приятелка,позната,после слушам нещо за гърдите и или за хубавото личице (не точно това, но давам пример) и никога незнам на кое да вярвам .. дали е сериозен или не .. защото понякога просто ме базика ... ама много сериозно ми говори .. и като се разсърдя ми каже "ми аз се базиках само" ...затова не му вярвам достатъчно ...
Никой няма право да те ограничава в личните ти отношения, дори и той. Може би трябва да се изясните много добре по този показател.

Между вас сякаш има много премълчани неща... И те са най-вече премълчани от твоя страна. Защо си мълчиш? Страх те е да не го изгубиш ли?
Или може би вътрешно си знаеш, че тези неща са способни да разрушат една връзка и затова ги потискаш.
Защото ти си недоволна. И без да те познавам, съдейки само по това, което чета, виждам, че не си удовлетворена от отношенията ви. Липсва ви нещо и или ти не си си го поискала, или той отказва да ти го даде