.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: sex prishtqvki

sex prishtqvki

perdi s 2-3ma priqteli si kibi4ahme v daskaloto sedqhme si na peikite i si bqh napravil ezika na funiq i taka pieh sok shtoto ezika mi e dulak i vinagi kogato mi e ski4ni si igraq s nego blansiram himikali soleti ili neshto takova i togava mina 1 momi4e ot drugiq klas i mi kaza shto si prahosvash talanta s toq ezik sa prvqt po hubavi neshta i tka sa zaprikazvahme i sled 1-2 sedmici stanahme gajeta i doide koluminacioniq moment i mi kaza ako mi napravish shpakla shte ti naprvq svirka i oshte oblislqm predlogenieto mam malko ma e gnus a tq e mnogo gotina kakvo da pravq

Град
    L.A. \ Moscow
    абе таратор! ближи там и тфа е! а пък ако я обичаш.... тя долу сигурно е по чиста от езика ти, като чувам кфи глупусти балансираш...
    Raise your fist!

Град
    Кадето си поискам там

Re: sex prishtqvki

Цитирай Първоначално написано от tarator4o
    perdi s 2-3ma priqteli si kibi4ahme v daskaloto sedqhme si na peikite i si bqh napravil ezika na funiq i taka pieh sok shtoto ezika mi e dulak i vinagi kogato mi e ski4ni si igraq s nego blansiram himikali soleti ili neshto takova i togava mina 1 momi4e ot drugiq klas i mi kaza shto si prahosvash talanta s toq ezik sa prvqt po hubavi neshta i tka sa zaprikazvahme i sled 1-2 sedmici stanahme gajeta i doide koluminacioniq moment i mi kaza ako mi napravish shpakla shte ti naprvq svirka i oshte oblislqm predlogenieto mam malko ma e gnus a tq e mnogo gotina kakvo da pravq
    Ко мислиш действай щом имаш толкова дълъг ЕЗИК

еми щом е готина..гнус мнус ще търпиш или пък ако те е толкова гнус я вкарая под душа и там си си прайте екстрите аиииди успех

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: sex prishtqvki

Цитирай Първоначално написано от tarator4o
    Щом те е гнус - не я ближи. Ама я замотай там, барем ти пусне свирка на вересия.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.7 и т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    абе таратор! ближи там и тфа е! а пък ако я обичаш.... тя долу сигурно е по чиста от езика ти, като чувам кфи глупусти балансираш...

Dobre kazano ako ne prati q na sam ako e naistina tolkova gotina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си