.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Духането и целувките

Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
    Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.

Има ли някакъв проблем ? =(

Град
    Кадето си поискам там

Re: Духането и целувките

Цитирай Първоначално написано от Da Trigga
    Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
    Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.

Епа ако не те кефи вкуса на спермата ти има може би

Град
    Sofiq
    Mi osven 4e si malko tup drug problem ne vijdam !!!

A ina4e da ne se zaqjdam po temata. Mi zavisi ako si haresva6 vkusa na spermata natiskaite si se az li4no da bih q celunal ma sa nqma se prestaravame da si qm moita sperma se pak

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз не виждам някакъв особен проблем...
    Все пак не трябва да си те е гнус от самият себе си, но не трябва и да ти е приятно, че си я вкусваш...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

е кфо от самия себе си ли се гнусиш според мен тфа е савсем нормално нещо

Тя да е чувала за гълтане? А и какво се мляскате като олигофрени...'баси секса правите, ако след него и двамата имате сили да се мляскате. Лека целувка - разбира се...но езици и да си опитваш спермата...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Щом не ти харесва вкуса й, що караш мацката да ти духа, а??? То много лесно "Айдеее...искам свирка" щом хем искаш свирка хем не искаш ласки и целувки...избери едното

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма освен ако не те е гнус.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI nakarai priqtelkata si sled vsqko svar6vane da hodi da si mie zabite

Град
    Sofia

Естествено,че няма проблем и на мен гаджето като ми прави свирки.. после си усещам спермата
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Am 4e 6tom iska6 svirki i ti 6te trqbva da se prejali6,ne misli samo za sebe si.....

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Все пак не трябва да си те е гнус от самият себе си, но не трябва и да ти е приятно, че си я вкусваш...
    Мен лично би ме било гнус, за това не свършвам в устата ^^.

А пич скоро няма ли да правите секс, приятелката ти е на 13 ся и е времето ?
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Цитирай Първоначално написано от Summer_Girl_6
    Щом не ти харесва вкуса й, що караш мацката да ти духа, а??? То много лесно "Айдеее...искам свирка" щом хем искаш свирка хем не искаш ласки и целувки...избери едното
    +1

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Мен лично би ме било гнус, за това не свършвам в устата ^^.

А пич скоро няма ли да правите секс, приятелката ти е на 13 ся и е времето ?

HXаИОьихаХЬаьИАьиаЬАОХЬАИь аьХКАЙЬОАхЬОАоьйАЬХО
    тиХо Ся

Има ли някакъв проблем? хахаха тва беше най-смотания въпрос който бях чула!Ами проблем няма освен ако не ти хареше....хаха

Оле извинете ме!Малко съм зле днес

нещо съвсем нормално е,спокойно.Нищо няма да ти стане.Пък за да има проблем,ти трябва да го намериш тоя проблем.На който както му харесва.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не виждам проблем...

Голям проблем момко ... много голям ... трябва да зарежиш френската любов. много лошо е това ... нетрябва така.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Какъв ти е проблема? Като не ти харесва - след като ти духа ще си мие зъбките преди да се целувате. Ако ти е все тая - ще се мляскате. Пф, все тая... Да ти имам кахърите.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тя да е чувала за гълтане? А и какво се мляскате като олигофрени...'баси секса правите, ако след него и двамата имате сили да се мляскате. Лека целувка - разбира се...но езици и да си опитваш спермата...
    Ееее стига де! След оргазъм имам нужда да бъда целуната, а и мъжа също. По-хубаво от дългата всумкваща целувка-няма. Имам сили. И, да след като той свърши в устата ми не мога винаги да глътна всичко. Обикновено е доста..........не съм забелязала това да създава проблем с целувките.
    А до автора-накарай твоето 13 годишно момиче да седне да чете, да се учи и да играе с куклите. ти се заеми с камиончетата и стражарите.......за секс(било то само френски ласки) ви е прекалено рано!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Е, то ако почнем по тая логика ”теб не трябва да те е гнус от нещо твое”, айде да се мацаме със собствените си лайна? Нали си е наше? Или да си пием урината? Всеки си има собствени виждания по въпроса - ако го е гнус момчето какво го убеждавате, че не е нормално???

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

вие сте се забавили е ...на 15 вече е нормално да имаш над 7-8 бройки ...без значение от пола ...направо се излагате ...
    гади ми се от вас ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    ti 6te kaje6 dali imas problem.gadno li ti e?hubavo li ti e?nie ot kade da znaem?
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

и къв може да е проблема..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Да ти имам проблема...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си