- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Духането и целувките
Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.
Има ли някакъв проблем ? =(
Епа ако не те кефи вкуса на спермата ти има може биПървоначално написано от Da Trigga
![]()
Mi osven 4e si malko tup drug problem ne vijdam !!!
A ina4e da ne se zaqjdam po temata. Mi zavisi ako si haresva6 vkusa na spermata natiskaite si se az li4no da bih q celunal ma sa nqma se prestaravame da si qm moita sperma se pak![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Аз не виждам някакъв особен проблем...
Все пак не трябва да си те е гнус от самият себе си, но не трябва и да ти е приятно, че си я вкусваш...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е кфо от самия себе си ли се гнусишспоред мен тфа е савсем нормално нещо
![]()
Тя да е чувала за гълтане? А и какво се мляскате като олигофрени...'баси секса правите, ако след него и двамата имате сили да се мляскате. Лека целувка - разбира се...но езици и да си опитваш спермата...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щом не ти харесва вкуса й, що караш мацката да ти духа, а??? То много лесно "Айдеее...искам свирка" щом хем искаш свирка хем не искаш ласки и целувки...избери едното![]()
![]()
![]()
Естествено,че няма проблемПървоначално написано от Da Trigga
и на мен гаджето като ми прави свирки.. после си усещам спермата
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Мен лично би ме било гнус, за това не свършвам в устата ^^.Първоначално написано от miloto_girl-4e
А пич скоро няма ли да правите секс, приятелката ти е на 13 ся и е времето ?
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
+1Първоначално написано от Summer_Girl_6
Първоначално написано от N.C.L
HXаИОьихаХЬаьИАьиаЬАОХЬАИь аьХКАЙЬОАхЬОАоьйАЬХО
тиХо Ся
Има ли някакъв проблем? хахаха тва беше най-смотания въпрос който бях чула!Ами проблем няма освен ако не ти хареше....хаха
Оле извинете ме!Малко съм зле днес
нещо съвсем нормално е,спокойно.Нищо няма да ти стане.Пък за да има проблем,ти трябва да го намериш тоя проблем.На който както му харесва.
Не виждам проблем...![]()
Голям проблем момко ... много голям ... трябва да зарежиш френската любов. много лошо е това ... нетрябва така.
Какъв ти е проблема? Като не ти харесва - след като ти духа ще си мие зъбките преди да се целувате. Ако ти е все тая - ще се мляскате. Пф, все тая... Да ти имам кахърите.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ееее стига де! След оргазъм имам нужда да бъда целуната, а и мъжа също. По-хубаво от дългата всумкваща целувка-няма. Имам сили. И, да след като той свърши в устата ми не мога винаги да глътна всичко. Обикновено е доста..........не съм забелязала това да създава проблем с целувките.Първоначално написано от `Death`Whore``
А до автора-накарай твоето 13 годишно момиче да седне да чете, да се учи и да играе с куклите. ти се заеми с камиончетата и стражарите.......за секс(било то само френски ласки) ви е прекалено рано!
Е, то ако почнем по тая логика ”теб не трябва да те е гнус от нещо твое”, айде да се мацаме със собствените си лайна? Нали си е наше? Или да си пием урината? Всеки си има собствени виждания по въпроса - ако го е гнус момчето какво го убеждавате, че не е нормално???Първоначално написано от miloto_girl-4e
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
вие сте се забавили е ...на 15 вече е нормално да имаш над 7-8 бройки ...без значение от пола ...направо се излагате ...Първоначално написано от Da Trigga
гади ми се от вас ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ti 6te kaje6 dali imas problem.gadno li ti e?hubavo li ti e?nie ot kade da znaem?![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
и къв може да е проблема..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Да ти имам проблема...
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.