- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Малеее колко я мразих..една зелена май беше и миришеше на нещо като лимон![]()
А по темата-<- ето тъй
Едит: Имаше и една вафла, на чиято опаковка имаше зологическа градина-много я обичах, ама набързо изчезна.
искам да ми покажеш на живоПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дааа, дааа, една зеленичка - същатаМалеее колко я мразих..една зелена май беше и миришеше на нещо като лимон
А по темата- <- ето тъй
беше наистина ужасна ....
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
точн така една зелена и малкаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
пък наскоро имаше и няква споко дето се доближаваше по гадност до споменатата свежест![]()
иначе хита си е вафла ХИПЕР или боровец - като сме подхванали тема за фафли![]()
сладка тема, но мен ме чакат и сладки сънища (надявам се)
приятно пътуване из спомените
само по някое време да не се сетите колко време е минало от тогава...![]()
лека нощ на всички![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
лека нощ![]()
Първоначално написано от tuzaro
Не думай
Ама ще те целуна така, както мен за първи път-беше ужасно. А такива мечти си имах за първата целувка...пък то кво-в 7 вечерта бяхме на една бъкана спирка и той ме целуваше по цялото лице, само не по устните и аз, за да спре, го целунах по устата
Беше ужаснооооо Никога не съм и подозирала, че ще е така
Едит: Лека![]()
ся откровения за първата целувка ли ше праим мойта беше много добре вървях си с гаджето и по едно време тя ми се хвърли на врата и почна да ме целува за по нататък историята мълчи.....Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ай стига с тия целувки, аз искам да говорим за дъвки ТУРБО![]()
![]()
Бяха отвратПървоначално написано от assd
Аз обичах онея с картинки на барбита, защото бяха розови
![]()
ама се играеше с картинките и после ме боляха ръцете от удряне по циментаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
иначе най готината дъвка дето съм ял е от скоро, преди месец във фантастико гледам от тия по 1 метър и си взех, и един ми вика на бас че не можеш да я дъвчеш цялатааз викам гледай и после ме боля устата - много дълга бе, баси буцата става
![]()
а да не забравя за ШОК зеления - басиии е тва е съвка и едни много люти ШОЦИ ама не помня кви бяха на цвят, продават ли се още такива че адски ме кефиха
![]()
Оооо, Дедо Цеко до наш'то даскало още ги продава тея дъвки!!! Обожавах ги!!!Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж ми бяха взели толкова люта, че ревах насред центъра и хората се чудиха кво ми еПървоначално написано от assd
![]()
ОмФг!!! Ама фас не са ли ви учили?! То финта е в началото да я дъвчеш супер бързо та да мине киселото!!!!Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
![]()
деба хубави години бяха.... особено желибона като мечета и като шишенца кока кола![]()
оли, вия яли ли сте холидейчита?! е тея лайнца рулират!!!![]()
![]()
![]()
![]()
сини май баха най-лютитеПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
ама аз обичах да ги смуча докато са лютиви и после езика ти е като изтръпнал, след тва става сладка и се губи тръпката
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
Ех детство мое..сещап се 3-4 клас към края бяхме гепали 2 котета и ги гледахме в кашон зад нас и всеки ден след даскало си счупвах краката от бързане, че да ги видя и нахраня
![]()
![]()
И къщи си правихме от листа
![]()
ааа дааа тия турските, леле много яки бяхаПървоначално написано от babity
![]()
А, добър вечер!
Гледам тука на сладко сте го ударили, ама недейте така, че ми се дояде нещо сладичкоо, а то няма...![]()
Обожавах гиииПървоначално написано от assd
![]()
Тати ми купуваше цели кашони
![]()
Първоначално написано от bawarec
![]()
"Мамо, мамо, може ли да ти пусна един език за проба?" Июл *извратена*![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Тея дъвки и желирани глупости още ги продават, не се отчайвайте. : )