- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
ама бас държа че никой не е опитвал най -готиното нещо от детството ми - оризови едни продълговати, от вътре кухи и препечени дето хрускат- еххх тва беше най-якото нещо което съм ял, можеш да ям по 5 пакетчета на часза тва харчих луди пари ама фалираха май - абе който е от СФ може да ги е виждал пред кино МОСКВА на графа детостава алабин
страхотно нещо ви казвам!!!!!!!!!!!
Пък с мойте партии правехме концерти пред бабичките на пейката. Пускаме магнетофончето, гепим на баба Минка бастуна за микрофон и пейхме там скачахме, накрая обирахме паричките на бабите и бягахме за холидейчета в Нагазина.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от thefreak
В магазинчето до нас.![]()
и ПЕЛЕТИ - баси яките, и са ги има ама са по 1 лев... а навремето стинки, по килограми изяждах![]()
Да не искаш да кажеш Оризони? Едни като ориз, ама шаренички? Ако да-на пазара в квартала ги има във всеки магазинПървоначално написано от assd
![]()
Оле, ми помните ли лимонадата в еднолитровите стъклени бутилки?! Умирам за такова ся!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от assd
Мммм, ако не се лъжа бяха шаренки![]()
не,неПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
ОРИЗОВИ ЯДКИ май пишеше на пакетчето - ено прозрачно, такова нещо няма в цяла българия - ако някой види да каже че ги издирвам от 2 петилетки почти! тва е вкуса на детството ми![]()
искам си оризовите ядкиииии![]()
Кво е туйПървоначално написано от assd
![]()
нещо жестоко, оригиналното де - сега не е същото (от демокрацията е сигурноПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
) трябва да опиташ
![]()
Сякаш името ми е познато..я го опиши какво представляваПървоначално написано от assd
![]()
И аз как мога да ти помогна?Първоначално написано от thefreak
![]()
май е нещо средно между чипс и кроки. ама е меееега яко!!!Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
А кроки какво еПървоначално написано от babity
![]()
ми едно като картофен чипс ама с дупкиПървоначално написано от babity
абе POM BEAR не може да не си яла, по мойто бедно време беше много скъп и на седмица по едно пакетче и това е (97-98 г)
![]()
и когато пуснаха тоблерона едва ли някой си спомня какъв хит беше, и да видиш някой да яде тоблерон в даскало "ооо баси баровеца"![]()
а просто гаден триъгълен шоколад дето е неудобен за ядене -ама кутийката беше най-хубавото нещо от целия продукт![]()
Сетих се-оле да, много яко бешеПървоначално написано от assd
![]()
а един чипс JAWS някой сеща ли се? бях 7 клас когато го видях за пръв път - ървия вълнисто нарязан чипс който видях и адските подправки![]()
![]()
иначе на чио чипс бяха най-хубави металните кутии и вътре тонове чипс - така като ходихме с на баща ми ладичката за морето (някъде 6 клас сигурно съм бил) изядох цялата кутия преди да излеземе от софия .... страшни спомени нахлуват в главата ми![]()