- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
ше ме запознаеш ли с някоя фешенка от твоя клас с къса пола да ме научи да се целувамПървоначално написано от AFT
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Какво Светла, обичам те.![]()
![]()
Бате Васко, само кажи кога - те ся са полудели и само се мъкнат след по-големите. Просто кажи на колко си и са твои.![]()
ама държа да е с къса пола и да ме научи да се целувам тва ми е мечтатаПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Е, сега е студено за къси поли, ама може да измислим нещо.Първоначално написано от tuzaro
Какво стана с ония заек в твоето даскало, дет го познавам?
тоя хич не пише незнам що явно съм много страшен...Първоначално написано от AFT
колко мил изблик на чувства \Какво Светла, обичам те. Embarassed/
ее, как да не кажа, че е взаимно![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
и аз искам да тЪ обичам, ша тъ гощавам с целувки от близката бакалияПървоначално написано от beyond_transience
![]()
Той не влиза често в скайп, а и напоследък нещо много агресивен стана.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от beyond_transience
![]()
мечтиии, мечтиии.....и аз искам да тЪ обичам, ша тъ гощавам с целувки от близката бакалия
........колко хубаво нещо са те .....
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
ХейСори, че ви прекъсвам приказката, ама ми стана интересно к'ви са тия целувки с различни цветове от едно време
Сещам се само за изкуствените ченета с бонбони вътре и за Зрънчо-едно оранжево и кръгло
![]()
явно си от по младото поколение и не ги помнишПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
а пък някой помни ли оня шоколад в тубички (като хелми лепилото дето беше)
е те тва беше адския кеф , затва обичах лавката в даскало![]()
не, не - целувките са едни такива по-особени - характерно усещане е това, че ти се топят в устата (според мен, де)
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
тва беше уникално много време се чудех как го пъхат тоя шоколад в тубатаПървоначално написано от assd
като сме се отплеснали на сладки работи от детството, който е от софия се сеща за цирка на солни пазар дето изгоря - е там се продаваха най яките и вкусни вафлени кори с големи квадратчета (сладки такива с различни цветове мммм като бях на 10 години по цял ден там висях около тях и захарните памуци)
ехх детство мое
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Между другото 91 съм родена
![]()
Първоначално написано от beyond_transience
Аз вчера ядох такива! Ммм, прекрасни са! Ама после около мен всичко беше ...И шоколада в тубичката обичам!
Иии имаше едни вафли, дет във всяка имаше някаква картинка от Флинстоун и ги събирах or somethin'.
Куку-руку май бяха.
![]()
наборе остаряхме ше ме научиш ли да се целувам все пак да поговорим малко по тематаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
тази тема разпалва въображението, признавам![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
не знам, но аз като малка си събирах картинки от сладки и дъвки на Алф; цялата стена в кухнята беше посветена на тази моя страст - уви, за кратко![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Ох, прияде ми се шоколад, а от един месец го спирам ..![]()
на мен пък ми е забранен, спокоОх, прияде ми се шоколад, а от един месец го спирам ..![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
вафла свежест беше хит когато бях в 6 клас, даже ни я даваха без пари в даскалоама не ми харесваше, ама шамар да е, аванта да е
![]()
имаше една вафла фреш по едно време- предполагам за същата става дума ?
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
ми не знам, ама тогава всичко беше вафли - куку-руку, мура с лилавата опаковка (и лафа който хапне вафла мура да му падне кура или нещо подобно)Първоначално написано от beyond_transience
,свежест, фреш щом казваш...