- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че съм много глупава
Здравейте на всички .. знам , че каквото и да ми кажете няма да ми помогнете в никакъв случай , но може пък да се почувствам по-добре
Значи..става въпрос за старото ми гадже..Той беше много влюбен в мен , но нещо се обърка явно ..защото го усетих , че иска раздяла , но преди това ми. . Казваше колко съм сладка и т.н постоянно искаше да излизаме ( не като мен ) .. и аз му бях първото гадже изглежда.. макар че е 17г. той е един от най-готините в града ни ..Той ме харесваше повече отколкото аз него .. даже не знам дали съм изпитвала някакви силни чувства точно в онзи момент .. но .. сега.. знам че го харесвам .. знам че всичките ми приятелки са луди по него .. и се изнервям от този факт .. а той наистина не е за изпускане .. но е прекалено зает.. предложих му да идем на кафе и не намери време .. и наистина е зает ,но ако наистина ме харесваше все още нямаше да откаже .. и въпреки това не спирам да вярвам .. но не мога да продължавам така .. Реших да отида на гледачка ..тя ми каза , че пак ще съм с него .. и че съм му била първото гадже ( а то си е така де .. усеща се ) .. и всичко .. много ми се иска да и вярвам , но за момента не мога .. иначе поддържаме добри отношения като се видим някъде.. НО НО НО .. трудно е всичко това .. Помощ![]()
Edin be ti .. edna bqh az ..KRAI