.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Да бъда или да не бъда

Эдравейте.
    Преди време бях пуснала подобна тема,но това продължава да ме мъчи и ще пусна още една,която надявам се ще се сдобие с повечко мнения НакраткоХаресвам това момче от 2 години.Не съм спирала.Преди и той имаше чувства към мен,но се раэделихме по негова инициатива.Поддържахме връэка от време на време.Винаги обаче сме имали эа какво да говорим,дори сме говорили эа толкова неща и толкова сме эадълбавали,че с никого не съм говорила толкова открито!Но той вече има приятелка..никога не събрах сили да му кажа колко е ценен эа мен и колко много го обичам.Той е специален эа мен.Искало ми се е да му го кажа,но не съм събрала сили.Навярно няма и да събера,още повече ,че той има приятелка.Искам просто да энае колко е специален эа мен.Не веднъж с приятели съм каэвала ,че тоэи човек эа мен е уникален,давала съм го эа пример,въпреки че не го поэнават.Абе както и да е,нека не эадълбавам.Та какво е вашето мнение Иска ми се да чуя повечко мнения на хора,които не са свидетели ,и са неутрални.Да му кажа ли Глупаво ли е Абе ужас.Благодаря ви много
    Бтв това много ме мъчи,дори не мога да спя от година и нещо и само слабея Да се смее ли човек,да плаче ли...
    Мерси на всички отэовали се.
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кажи му.. Та ти толкова хубави неща казваш за него а пък той не ги знае... Не е честно така (:

Животът е адът описан в Библията!

hmm macka az imam to4no su6tiq problem 2 godini ve4e se poburkvam samo 4e az go zarqzah i posle probvahme o6te nqkolko puti i pak go zarqzvah a nqmam predstava za6to.. sega nie oba4e ne si govorim.. i znam kolko e gadno da obi4a6 nqkoi super mn i da te boli ot tova 4e nemoje da si s nego... emi Ketty prosto trqbva da produlji6 napred drugi mom4eta i taka az ot tolko vreme probvam toq na4in i za izvesno vreme go bqh zabravila taka 4e tursi si drug ili mu kaji kakvo izpitva6 ako misli6 4e toi 6te ti otgovori!!

Град
    Inside the temple
    Не е глупаво да кажеш на някого, че е специален за теб. Че означава много за теб.

Някъде бях чела, че любовта не бива да се крие. Тя е едно от малкото толкова позитивни неща в ежедневието ни и е една облагородяваща сила, която трябва да бъде освободена.

Кажи му... нека знае. Това, че има приятелка, нищо не означава - ти не се опитваш да саботираш по никакъв начин отношенията им. Просто споделяш
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Не е глупаво да кажеш на някого, че е специален за теб. Че означава много за теб.

Някъде бях чела, че любовта не бива да се крие. Тя е едно от малкото толкова позитивни неща в ежедневието ни и е една облагородяваща сила, която трябва да бъде освободена.

Кажи му... нека знае. Това, че има приятелка, нищо не означава - ти не се опитваш да саботираш по никакъв начин отношенията им. Просто споделяш
    съгласна съм с твоето мнение
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Ами щом това те измъчва, кажи му. Кой знае, той може и да отвърне на чувствата ти.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Кажи му.. Та ти толкова хубави неща казваш за него а пък той не ги знае... Не е честно така (:
    много пъти няма е честно ама ....

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мисля че е най-добре да му кажеш!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Кажи му, нека знае..нищо не губиш

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Кажи му. В крайна сметка той ще получи приятен комплимент, а на теб ще ти олекне.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    nqmash kakvo da gubish ako mu kajesh .... na teb shte ti olekne,a predstavi si che i toi ima chuvstva...lubovta trqbva da se priznava

Nqma kakvo da se chudish shtom toi e tolkova specialen i shtom oznachava tolkova mnogo za teb nqma smisal da go kriesh...kaji mu vsichko.Kazvash tolkova hubavi neshta za nego jalko shte e ako toi ne razbere za tqh :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Nqma kakvo da se chudish shtom toi e tolkova specialen i shtom oznachava tolkova mnogo za teb nqma smisal da go kriesh...kaji mu vsichko.Kazvash tolkova hubavi neshta za nego jalko shte e ako toi ne razbere za tqh :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Re: Да бъда или да не бъда

Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Эдравейте.
    Преди време бях пуснала подобна тема,но това продължава да ме мъчи и ще пусна още една,която надявам се ще се сдобие с повечко мнения НакраткоХаресвам това момче от 2 години.Не съм спирала.Преди и той имаше чувства към мен,но се раэделихме по негова инициатива.Поддържахме връэка от време на време.Винаги обаче сме имали эа какво да говорим,дори сме говорили эа толкова неща и толкова сме эадълбавали,че с никого не съм говорила толкова открито!Но той вече има приятелка..никога не събрах сили да му кажа колко е ценен эа мен и колко много го обичам.Той е специален эа мен.Искало ми се е да му го кажа,но не съм събрала сили.Навярно няма и да събера,още повече ,че той има приятелка.Искам просто да энае колко е специален эа мен.Не веднъж с приятели съм каэвала ,че тоэи човек эа мен е уникален,давала съм го эа пример,въпреки че не го поэнават.Абе както и да е,нека не эадълбавам.Та какво е вашето мнение Иска ми се да чуя повечко мнения на хора,които не са свидетели ,и са неутрални.Да му кажа ли Глупаво ли е Абе ужас.Благодаря ви много
    Бтв това много ме мъчи,дори не мога да спя от година и нещо и само слабея Да се смее ли човек,да плаче ли...
    Мерси на всички отэовали се.
    Spored men e bilo pravilno da mu kaje6 predi da si hvane priqtelka!No moje i sega da opita6 bez da se naptrapva6 mn i da ne prekalqva6 prosto suvsem nevinno!Puk toi moje su6to da 4uvstva su6toto i da ne ti kazva!I taka mn lo6o!Probvai puk kakvoto stane!No ako moje bez da qdosva6 negovata macka nali? Uspeh!Vse pak 6tom ne6to te mu4i trqbva da go predotvrati6,a az drug na4in osven da mu kaje6 ne vijdam!...

Тц не , не му казвай Ще земе да реши , че те харесва и ще си остави приятелката. Баси гадното. Ти не искаш момичето да страда , нали :Р
    Wish I was as invisible as you make me feel

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Кажи му,нищо няма да загубиш,а само може да спечелиш.Просто му кажи тоа което каза на нас,че го обичаш и че искаш просто той да знае това.Успех и не се предавай бори се за това,което обичаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен
    Град
    София
    Виж сега.
    Това ти тежи много,сама го каэа.Всеки човек трябва да работи в собствен интерес.Работи и ти.Няма друг начен да ти олекне,освен да му приэнаеш.По думите ти раэбирам,че съэнаваш ,че може и да получиш отрицателен отговор от негова страна.Това е хубаво ,эащото явно не эалагаш напраэни надежди.Щом си наясно с положението,эначи ако му споделиш това,което иэпитваш ще ти олекне.Просто събери сили.Това,което е той э атеб е красиво.надали някой би се почувствал гадно от подобни думи.Напротив-те са прекрасни и повечето хора биха били щастливи да ги чуят.Кажи му това,което каэа тук.Това ,че има приятелка не е твой проблем.Ти работи в свой интерес.Сподели му го,но не очаквай мн.А и винаги эависи не какво каэваш,а КАК го каэваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Кажи му
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си