.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

на парти на бонбон или амфет?

mmm zna4i 6te hodq na party .. i se 4udq koe e po-dobre da vzema amfet ili bonbon?(ako e bonbon mislq da go 6markam za da me hvane po-barzo i pove4e) kajete va6eto mnenie

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...

to4no taka i az mislq kato Whisskas

зависи от партито,ако говориш за хлопалката сега дето е по-скоро амфети..

за WITTEKIND stava vapros.. zna4i parvo bonbon ..posle amfet? lo6oto e 4e sam na4inae6ta haha taka da se kaje .. t.e samo 1 pat sam vzimala 1/2 bonbon... nqma da predrusam nali ?

що не вземеш цианкалий,не не по добре отрова за мишки ама поне 5 дози че да те фане по бързо,мноооое яко направо политаш...към болницата
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Абеее не ги слушай! Цяла вечер само мапчета и холандци.... Докат не се разпениш на сутринта хйхйхйхйхй
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Re: на парти на бонбон или амфет?

Цитирай Първоначално написано от mishi
    mmm zna4i 6te hodq na party .. i se 4udq koe e po-dobre da vzema amfet ili bonbon?(ako e bonbon mislq da go 6markam za da me hvane po-barzo i pove4e) kajete va6eto mnenie
    Ама стига глупости бе моля ти се !!!! Екса не е създаден да се шмъркааа!!! Ако беше така нямаше да се преработва на таблетки! Ако искаш повече да те хване го дъвчи напраооо... ти ебава мамата на устата... като ти изтръпнатъ зъбаците и ... хахохихихихихи
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Повечето партита тук, в България започват със супер лигава музика, с нисък bpm, следователно в началото е супер добре с бонбон- всичко ти е толкова размазано и бавно, че напълно съответства с бавната музика...
    После, когато музиката се пооправи, и вече става за истинско танцуване/тропкане/скачане- една, две,три,четири,пет,шест,сед м, т.н. , разбра ме черти амфет ...
    Това е системата.
    Бонбон, и когато вече спре да те върти- амфет.

+1

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    party-o e sledva6tiq mesec na 3 nali? i dano sven da ne sa legavi 4e noo 6te mu sa syrda xaxaxaxaxa =]
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az gi hruskam i hva6tat barzo celi gi hruskam
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    az gi hruskam i hva6tat barzo celi gi hruskam
    ne ti li se izranqva ustata ? az sam 4ula 4e dori kato go galta6 bez voda posle mnogo boli i ne moje6 da qde6 ..pak ako go shruska6 nz ..

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ако бонбона е силен и не дъвчеш дъвка ще си стискаш зъбите и ще си джвакаш устата несъзнателно, и ще си я направиш цялата в рани.
    Това се получава от дъвкане и хапане,предизвикани от бонбона, а не от самия бонбон.
    Така че с бонбона задължително върви една дъвка и близалка.
    mm slojno.. za tova nai dobre da go glatna s voda ili redbull a? efekta e sa6tiq nali sorry za tapite vaprosi ama

аве внимавай с бонбоните, че можеш да попаднеш на много силни и после ще ги връщаш! Ако не си яла преди тва, изяж половин и гледай да не е от силните и мажещите!
    Иначе аз обичам да го карам на амфет, но ако има готин бонбон, може да се пробва!
    Но принципно си земам кантар и се кефя!
    Незнам при вас как е, но мен от амфет понякога ме хващат големи филми!

E то ако не е мажещ няма смисъл да взима бонбон тогава.Аз примерно не ям бонбони ако нямам достатъчно амф за след т'ва,просто може вс да е,но амф като 1 мн голям боклук ми е мн мн скъп

Не е вярно не ти се разранява устата и не боли все едно ядеш нормална храна само дето горчи малко повече но това не е проблем свиква се!!!

^^ Зависи от бонбона..

Град
    По гетата...
    Ми аз съм по амфетките... По-готино е да почнеш с бонбонче, но аз винаги пристъпвам направо към линиите
    Все пак зависи и за кво парти точно иде реч де, но амфетите вървят със всичко

Стига с тоя амфет е ... не си ли пилите много мозъците бе ???

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Стига с тоя амфет е ... не си ли пилите много мозъците бе ???
    Екстра е Е, тфа не значи че съм 24 часа друсан с амфети, ебати, и аз имам нужда чат пат да спя и да ям, но някак си линиите са ми присърце

Град
    In a bathtub full of ether......
    Тукашните бонбони са боклуци....разбираите много ниско или наи-често никакво съдържание на MDMA......Все пак има и изключения...например съм попадалa на тукашен бонбон в които почти бях убеденa че е със MDA, така че се срещат и добри......Колкото до чистото MDMA....то не може да бъде пресовано във хапче а се предлага само във капсули,така че дори и да съдържа някакъв процент бонбончето никога няма да е чисто MDMA...Сега по темата:
    Зависи от партито(музиката) и предпочитанията на хората......Ако е нещо по лекичко може да си на гъбки или пък друг халюциноген.....ако ти харесват стимуланти, тогава амфетите вървят или още по добре метамфетамин......

Цитирай Първоначално написано от Special K
    Тукашните бонбони са боклуци....разбираите много ниско или наи-често никакво съдържание на MDMA......Все пак има и изключения...например съм попадалa на тукашен бонбон в които почти бях убеденa че е със MDA, така че се срещат и добри......Колкото до чистото MDMA....то не може да бъде пресовано във хапче а се предлага само във капсули,така че дори и да съдържа някакъв процент бонбончето никога няма да е чисто MDMA...Сега по темата:
    Зависи от партито(музиката) и предпочитанията на хората......Ако е нещо по лекичко може да си на гъбки или пък друг халюциноген.....ако ти харесват стимуланти, тогава амфетите вървят или още по добре метамфетамин......
    Най-после една колежка е Това за мапчетата се опитвам да им го обясня от незнам колко теми вече..... Ампулката МДМА си е чиста класика, ама бая кривях от нея на една нова година ... Вече не се занимаам ама преди не беше много трудно да се открие.... Сега сички си хапват кетаминките или на амф. основа и са хепи, че ядат мапчета хахохихе

Въртящ бонбон за парти не ме кефи, аз съм отишла там, за да видя, да чуя, да се радвам, а не да ми се вътри всичко и да изпусна дори 15минути, заради тва, че ми се върти прекалено.... а ако толкова искам да ми се върти по-добре кети. Имаше обаче едни слончета- абсолютно амфетаминов бонбон, такъв примерно бих яла, но в краен случай. Амфетамина също не ме кефи много като вариант за парти (не казвам, че не го взимам) , защото някакси ми взима усмивката и не мога да съм толкова щастлива, колкото всъщност съм хахаха, не го обясних много добре, обаче сега на следващото парти, за което съм си взела билет вече, ще отида само на редбули и коли и ще видя колко ще издържа... защото искам наистина да ми е хубаво и да се израдвам възможно най-много...
    а за ампулите и сега има оферти и ако имаш желание...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    Аз си изкарвам идеално на нормална доза гъби + трева....Амфетамина не ми дава енергия за разлика от гъбките......

Град
    Нормално......чиста заблуда си е да се вярва че в бонбонките има МДМА....Това си знае само готвача...даже по скоро човека на пресата......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си