- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на парти на бонбон или амфет?
amfet4e![]()
both![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Аз карам на амфет.Преди партито дръпвам 2-3 линии и по време на партито пак.Към 7-8 часа ме държи, след тва вече почвам да се отпускам и блаа
Скоро взех амфет, но силно ме вълнува мисълта, че не беше това, за което го вземам. Изглеждаше като ситно натрушено стъкло, с горчиво - кисел вкус. Като количество беше много малко и се чудех дали изобщо да го вземам, но според приказките на момчето - дилър, е страхотно. Взех го, всичко си вървеше много добре (типичните за амфета ефекти), но след около 4 часа започнах да халюцинирам, като въпросните халюцинации бяха звукови и зрителни (постоянно виждах хора).Развих мания за преследване и ми нахлуваха странни и страховити мисли.Виждах светлини.Взех амфета по-рано от 00.00часа, кам 4ч. ме хванаха тези паранои и продължиха и на другия ден, когато успях и да поспа малко, а на третия ден халюцинациите продължаваха, но в по-лека форма. Знам, че така може да стане ако прекалиш или си редовен, но странното тук е, че до преди година вземах доста често в продължително време и никога не са ми са случвали такива неща. И всичко това само от 2 мини линийки...Ако някой е вземал подобен амфет или там квото е да сподели!
Става ми жал като чета тая тема.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ключенце
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.