.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Осъзнах къде греша, но май е късно...

Историята ми много дълга, но ще се опитам да я разкажа на кратко. Значи с едно момче се познаваме от няколко години - изглежда той ме е харесвал още от началото...... През последната година и половина станахме най-добри приятели! Ама наистина най-добри!!!!!! Постоянно се виждахме, говорихме си за абсолютно всичко, включително и най-интимни теми. Просто той е невероятен човек! Честно казано, държеше се по-добре от гаджето ми и правеше неща, които и гаджето ми не правеше за мен. Един ден по глупаво стечение на обстоятелствата се наложи той да ми сподели, че ме харесва - той каза, че много ме харесва, но твърдо не искал това да развали приятелството ни. Каза, че ме харесвал от години (от както се познаваме) и отначало имал някакви желания и надежди, но сега, след като сме станали най-добри приятели вече не искал нищо друго освен това да сме приятели! Каза, че не имал намерение да ми го казва това, за да не си помисля, че неговото държание е с цел да го харесам и аз. Аз подозирах, че той ме харесва, но след като ми го каза го погледнах от друга страна....... Споделих това на гаджето ми и той каза, че според него, най-добрият ми приятел прави всичките неща за мен и се държи добре, за да го харесам и да тръгна с него....... Като ли, че бях склонна да повярвам, макар че ми е най-добър приятел. По едно време имах проблеми с гаджето ми и най-добрият ми приятел ми каза, че според него гаджето ми не ме заслужава, че иска от мен само секс, че не ме уважава и други лоши неща за мен. Това още повече ме подтикна към мисълта, че го казва, за да ме раздели с гаджето ми и да тръгна с него. Започнах да се държа лошо с най-добрия ми приятел, и макар че ме е срам да го кажа, го използвах за много неща. Въпреки това, той продължи да се държи с мен по най-милия възможен начин, обаче му личеше, че моето държание го наранява. Един път му наговорих куп глупости, доста го обидих и му казах, че не искам да се виждаме повече, да ми се обажда и т.н. Той ми каза, че щом това е щяло да ме направи щастлива ще го направи и наистина не ме потърси нито един път, а от общи близки разбрах, че тези събития са го наранили страшно много, но е казал, че няма да ме потърси защото това било мое желание, макар че много искал. Така минаха няколко месеца....... Скоро се разделих с гаджето ми и разбрах, че нещата, които най-добрият ми приятел ми казваше са били истина - бях девствена и го направих с гаджето ми за пръв път. Като скъсахме, гаджето ми си призна, че е бил с мене само за да "добави още една девственица в списъка си", вече били 8............................. Разбрах, че докато сме били заедно е спал с други момичета.............. Сега толкова много съжалявам, че се скарах с човека, който наистина ме уважаваше и ме ценеше заради най-големия боклук на света!!!!!!!!!!!! Реших да се обадя да най-добрия ми приятел - той се съгласи да се видим. Видяхме се, той пак се държа по невероятен начин с мен, въпреки всичко което бях направила и казала! Аз го питах дали иска пак да сме приятели и той се замисли много и каза, че е изпитал невероятна болка от нещата казани от мен......... Каза, че предпочита да не сме приятели................... Сега осъзнах, че той е истинският човек за мен! Сега не искам да сме само приятели - искам и повече! За мен той е най-невероятното момче и просто знам, че ще бъда щастлива с него! Знам как мисли и какво му е мнението по много неща от живота и наистина характера му е невероятен! И на външен вид е готин. Просто преди не съм осъзнавала какъв човек съм имала до себе си!!!!!!!!!!! Искам да съм с него, а той дори не иска да сме приятели...... Не знам какво да правя!!!!!!!!!!

Съжалявам за дългата тема, но просто исках да споделя с някой, защото това не съм го разказвала на никой друг..... А ако може някой да напише някое друго мнение и съветче........

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    ееми.. полека лека ще почнеш пак да се доказваш, да му печелиш доверието отново.. любовта е сляпа.. нормално е да си се подвела.. а и всеки заслужава втори шанс, така че колкото и да те е срам от грешките ти, продължавай да се бориш!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Търново.... Велико Търново
    * потупва авторката по рамотто и й казва че всичко ще бъде наред, мъчейки се да прекрие че не е чел поста и *

Град
    У нас Си (=
    Опитай се да докажеш на най-добрия си приятел, че наистина държиш на него и ,че си разбрала каква грешка си допуснала..и се надявам всичко да се оправи и да бъдете повече от приятели. Успех, миличка (:

Град
    Inside the temple
    Бахти, колко ми приличаш на едно момиче, което познавам...

Ами какво да ти кажа. Късно си си отворила очите. Наранила си го, а такива стари рани наистина.. много болят. Ако сега искаш да се бориш за него, бая усилия ще трябва да положиш.

Пък... дано успееш...
    When I love, I love.

Трябва да му се извиниш! Засега се опитай отново да бъдеш до него и нека този път ти си тази,която се държи мило винаги! Може би с времето нещата ще се оправят...Казвам "може би",защото доста си го наранила,а такива неща трудно се прощават! Все пак ти пожелавам успех!

Виж мацка,човек се учи от грешките си.Не мога да ти кажа да говориш с него,да му кажеш всичко което ти е на съцето в този случеи,не е толкова лесно,след като си го наранила така(а ти и без друго си се опитала да му обясниш).Всичко зависи от него и времето-продължаваи да го търсиш,ако искаш да си го върнеш.Вземи си поука от случката и бъди по-предпазлива спрямо момчетата(за гаджето ти става въпрос)!
    Късмет.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не го заслужаваш пича. Не го закачай по-добре.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Виж мацка,човек се учи от грешките си.Не мога да ти кажа да говориш с него,да му кажеш всичко което ти е на съцето в този случеи,не е толкова лесно,след като си го наранила така(а ти и без друго си се опитала да му обясниш).Всичко зависи от него и времето-продължаваи да го търсиш,ако искаш да си го върнеш.Вземи си поука от случката и бъди по-предпазлива спрямо момчетата(за гаджето ти става въпрос)!
    Късмет.
    +10000000000 =D>
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Постъпила си много глупаво. Сега ще мине известно време, докато спечелиш пак доверието му.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

тук се намесва едно лафче ''Не бъди с този който обичаш а с този който те обича...''
    но по стечение на обстоятелствата ние е жените правим точно обратното...

Град
    ibIzAaAa
    Наистина много гадно се е получило всичко,но пък... Пробвай се.. Звънкай му,питай го дали иска да се видите на кафе или където и да е.. Продължавай да му споделяш,както си му споделяла преди... Така той несъзнателно ще започне отново да ти помага във всичко.. Защото той може би е свикнал да те съветва и да ти помага,когато сте били най-добри приятели... И така отново ще се сприятелите (поне според мен) ... И когато това стане ти можеш да му признаеш чувствата си.. Дано да не е късно и той вече да те е забравил... Успех !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами мацка ще трябва много време докато спечелиш доверието му отново, но това не трябва да те отчайва...ако желаеш това много силно се бори за него...успех

Голям фен
    Кажи му това,което написа на нас!Успех!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

mila a za6to mesto da ni pi6e6 duuuulgi temi ne mu go kage6 tova na nego...posle mu kagi e ako ne iska6 6te te razbera i mu dai 2 dni da si pomisli i posle mu kagi kato re6i kakkvo iska da ti se obadi
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Кажи му това,което написа на нас!Успех!
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си