- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпросче към момичетата :)
Здравейте, искам да ви питам боли ли ви много корема като ви идва.Защото имам такъв проблем пия Но Шпа и то значимо намалява болката но не за дълго, Нурофен не ми действа, а друго просто нз какво да пия ....дайте някои съвет моля ви [-o< [-o< [-o<
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Ами като за начало темата не е за тук, но не е проблем. сигурно ще я преместят.
По същество: мен лично не ме боли корема, но понякога адски много ме боли кръста. Иначе казват, че е нормално. Нз какво да ти препоръчам, пък и щом Но Шпа ти действа защо искаш да пиеш нещо друго![]()
в повечето случай ме боли , нормално е
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Боли ме,да..Понякога леко срезване в яичниците,друг път направо повръщам-става ми мн лошо..Но Шпа-то..трявба да изгълтам цял блистер за да ме поотпусне малко,пия Нурофен и за сега ми деиства..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Корема не ме боли,но кръста ме разкъсва от болка,пия Ibuprom и значително намалява болката,доволна съм!Обаче понякога заедно с него пия и аналгин и парацетамол![]()
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
оф боли и още как,аз като започнах противпзачатачните малко ми мина,но сега пак е много зле ,боли ме не само корема ,но и краста и бедрата и не мога да си седя на краката направоужасно е, по принзип се старая да не пия нищо то не че и нещо помага,но ако е много тежко пия упсарин или аулин,тъпото е че предизвикват засилено кървене
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Опитай с топъл билков чай. Няма да навреди да опиташ. И ако ти помине, излез навън, движението помага.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I men mnogo me boli korema kato mi idva ama zverski 1vq den e nai jestoko,svivam se kfo li ne pravq ne pomaga. Buskolizini i e takiva ne mi pomagat oba4e te4en analgin opredeleno pomaga! ne spira bolkata suvsem use6ta se ne6to ama nqma ni6to ob6to s tva koeto e bilo predi da go izpiq.. taka 4e macki probvaite s te4en analgin![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Пии "бусколизин"(мисля,че така се казва).Аз имам същия проблем и някои от менопаузите ми са доста болезнени,стига се до рев дори.По принцип това е от неправилно разположение на матката и като родиш уж ще се оправиш.Но не на всички действа.Майка ми още я боли.
Мен ме боли,и кръста,и корема,ставам доста нервна,крещя без причина и т.н..Понякога приятелят ми едвам ме изтърпя![]()
И да добавя още,когато имаш нужда помоли приятеля си или приятела,абе независимо кой да те разтрие,но не по частите,които те болят,а например слепоочията,над веждите,трапеца и т.н.[/quote]
ne e li muskolizinПървоначално написано от mishaaa
6tot nali e za muskuli?? to i men me boli korema dokato sum v cikal,no samo 1 den...
![]()
И мен много ме боли корема, когато съм в цикъл.Първите 1-2 дни не мога да стана от леглото, почти всеки път ми се случва да плача от болки ... пия хапчета, но не ме облекчават за повече от 20-30 минути.Даже последния път толкова ми беше зле, че повръщах
![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
/off
Не е ли да спреш да пишеш глупости..Първоначално написано от lyly_lili
и мен адски ме боли,даже ако не взема болкоуспокояващи не мога да стана от леглото и повръщам...лекарите казват"като родиш,ще се оправи" иначе аз пия нимезил и аолин и наистина помага
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
мене изобщо не ме боли \/
probvai s Naproxen.kaza mi go edna ginekolojka,na men mi pomaga.
spazmalgon na vseki 2 4asa.4ai na vseki polovin 4as.ako ima6 nagrqva6to odqlo perfektno mi deistva na krusta.ako ne 2 6i6eta s topla voda i lqga6 i gi slaga6 otsrani na tqloto ti pritisnati i taka.i az nemoga da tarq purvite 3 dena adski bolki ama kvo da pravim jeni sme...Първоначално написано от ~{DaRk_GiRl}~
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
byskolizina go sprqha ot aptekarskata mreja v na4alotot na godinata...imalo nqkva vredna za organizma sustavka ina4e be6e dobro hap4eПървоначално написано от mishaaa
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не мен не ме боли, но при всеки е индивидуално-нормално е да те боли!
Мен не ме боли, но имам приятелки които се оплакват от силни болки по време на цикълаНормално е. Разходката и билковия чай помагат доста.
и мен ме боли доста корема преди да ми дойде и мисля че е нормално![]()
I men me boli i piq spazmalgon i mi deistvat vinagi![]()