.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    аолин и наистина помага

Мен ме е боляло корема супер много щом не ти помагат хапчетата пробвай с една натоплена кърпа да си я сложиш на корема ! Аз съм ревала от болки и хапчетата ми помагат само за кратък период от време ...
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами мен изобщо не ме боли. Баба ми беше казала, че ако ме боли да пия топло мляко с мед...Помага!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на CaSsIe
    при мен е различно..понякога ме боли много ама адски много,понякога малко а чат пат и изобщо не ме боли(ама това се случва рядко) иначе корем,глава,кръст бе всичко ме боли обаче аз не взимам никакви лекарства защото не ми понасят...мразя ги лекарствата даже аспирин и аналгин не пия...просто търпя колкто и да ме боли

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Всяка една менструация е болезнена за мен, добрата новина е, че минавам само с една таблетка Дескофен или Нурофен.
    П. С. Не е полезно да се прекалява с нумезулид-съдържащите лекарства, т. е. повече от 8 сашета дневно в продължение на повече от месец, тъй като са токсични за черния дроб!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pii spazmalgon na men mi pomaga

ми мен самопървия ден не боли корама и като теб пия Но Шпа и ми помага

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Писала съм в теми относно това в другите раздели...
    Боли ме.
    Много ме боли.
    Като почнах да пия противозачатъчни лекаря ми каза, че от тях ще спре да ме боли толкова много.
    Нищо такова.
    Много боли... Първия ден,като ми дойде не мога да стана от леглото,не мога да мръдна,не мога да говоря...
    Плача от болка,повръщам от болка...
    Дееба.. Все едно ми е отрязан крайник. Адски много ме боли.И не само корема,като цяло ми е супер зле.
    НоШпа, Аналгини, Аулини,Нурофен нищо не ми помага. Просто боли. Докато не мине един ден. На втория вече се понася..
    Последния път пих упойка... Сериозно. Упойка, на чието упътване пише,че се използва венозно за оперативни намеси. Е, аз я изпих- подейства.. Единственото,което някога ми е действало за тая болка..
    Ама аз сигурно съм патологичен случай...
    Поговори с лекар за противозачатъчните- казват,че при нормалните хора правят цикъла по-редовен и по-малко болезнен.
    ооооооо ужас ,горката
    и аз имам такъв проблем но мен само аулин ми помага.
    Винаги се зареждам в нас и в мен с аулини

Men me bolq purvite nqkolko menstruacii!

vzimax buskolizin i me uspokoqva6e,no vse pak e normalno da te boli

Град
    ПрИ Теб
    При мен болките са адски единственото нещо,което ми помага е Но шпа хапче или ампула.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    nqkade v mraka
    Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    мене изобщо не ме боли \/
    Не те боли но и теб сиг някой ден ще те заболи такаче очаквай болката!
    КоГаТо МоГа ПрОщАвАм, КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!

мен ме боли само първия ден...обаче е адски силно
    В живота си се опитвам да намеря отговорите!
    Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
    Не ми трябват симпатиите ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си