- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпросче към момичетата :)
Мен ме е боляло корема супер много щом не ти помагат хапчетата пробвай с една натоплена кърпа да си я сложиш на корема ! Аз съм ревала от болки и хапчетата ми помагат само за кратък период от време ...![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
при мен е различно..понякога ме боли много ама адски много,понякога малко а чат пат и изобщо не ме боли(ама това се случва рядко) иначе корем,глава,кръст бе всичко ме боли обаче аз не взимам никакви лекарства защото не ми понасят...мразя ги лекарствата даже аспирин и аналгин не пия...просто търпя колкто и да ме боли![]()
Всяка една менструация е болезнена за мен, добрата новина е, че минавам само с една таблетка Дескофен или Нурофен.
П. С. Не е полезно да се прекалява с нумезулид-съдържащите лекарства, т. е. повече от 8 сашета дневно в продължение на повече от месец, тъй като са токсични за черния дроб!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ми мен самопървия ден не боли корама и като теб пия Но Шпа и ми помага![]()
ооооооо ужас ,горкатаПървоначално написано от Whisskas
![]()
и аз имам такъв проблем но мен само аулин ми помага.
Винаги се зареждам в нас и в мен с аулини
Men me bolq purvite nqkolko menstruacii!
![]()
vzimax buskolizin i me uspokoqva6e,no vse pak e normalno da te boli![]()
При мен болките са адски единственото нещо,което ми помага е Но шпа хапче или ампула.
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Не те боли но и теб сиг някой ден ще те заболи такаче очаквай болката!Първоначално написано от divi4ka
![]()
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм, КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!
мен ме боли само първия ден...обаче е адски силно![]()
В живота си се опитвам да намеря отговорите!
Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
Не ми трябват симпатиите ви!