- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обеца на езика ... с вакуум?
Да - медицинската стомана внася 3 тона микроби.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
тва е зле, бе..
ако искаш обица, пробии се наистина, не разни такива, магнитчета, вакууми и не знам още какво..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
В "На Тъмно" бях чела някъде,че имало обици за език със магнит-10 лева.![]()
Аааа...тва е супер тъпо...една приятелка даде 5 лева за тва![]()
...и после го глътна
аз пък съм чувала, че е вредно, щото притискало кръвоносните съдове...
абе нямам идея, не помня, но определено не е безвредно.
а и е грозно. и тъпо.
алелуя.
със сигурност, то за да се задържи трябва да е здраво захванато, ии си представям как ти преебава езика ако го носиш повече време (всъщност то май не е за постоянно? сваля се след...1 седмица примерно)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
не може да се задържи една седмица.изобщо не е здраво захванато, все пак е вакуум.
алелуя.
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Един човек да мисли.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз направих глупостта да си взема обеца за езика с вакуум.. само дет се изръсих с 5 лв (или беха 7..). Първо е доста голяма и малко ти пречи да говориш (поне тази, която аз си взех беше такава, а други нямаше...), второ много трудно се слага, а ако не я сложиш правилно почва да пада и има голяма вероятност да я глътнеш.
Както си бях в час и кихнах и обецата изхвърча върху госпожата по Георгафия..![]()
Има и такива с магнит, но боли, а и са ментета... абе не е оферта. Ако толкова искаш пиърс, се продупчи.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Pride Heralds, hail the omniscient !Първоначално написано от thefreak
абе хора щом иска нека пробва тя/той си решава никой не е длъжен да дава акъл кажете къде се продават и колко струват и да си се кефи аз лично не съм от хората който се дупчат и не държа тай че ако искам просто да се видя с такова нещо що да не пробвам?![]()
![]()
![]()
Значи преди една приятелка имаше такава обица с вакуум и каза че си я е купила за 20 'стинки от някакъв шивашки магазин... В шивашки ако питаш за "обица" надали ще те разберат ама ти обясни за едно такова кръгло което създава вакуум и е като сребро..![]()
Ха даже ги има по размери.. И са много добри.
миличка в На Тъмно има такива обеци многу са готинки етУуУ и мойтаhttp://i172.photobucket.com/albums/w34/najjf/di011.jpg
в 'на тъмно' във варна има такива обеци![]()
ne ti preporu4vam...edna fr si be6e vzela ot na tumno struvat 5 leva ama e golqm 6ansa da q glutne6 + tfa posle ostavat edni mnnoo gadni sledi po ezika koito se mahaht min sled sedmica...
ПФфФФфФ ДеЕееее*А немога да разбера закфо оплюхте цялата тема кат не ви изнася - НЕ ПИШЕТЕ ТОГАВА!!!!! кфо само опреквате момичето![]()
![]()
![]()
![]()
Мацка а иначе за въпроса ти - има такива обеци в "На Тъмно" Според зависи от кой град си ето адресите :
Адреси на магазини
"На тъмно"
Варна, ул. Воден 19
София, ул. Иван Вазов 13
В. Търново, ул. Ст. Стамболов 57
Ст. Загора, ул. Цар Симеон 112
Добрич, пл. Независимост 1
Плевен, ул. Дойран 144
Русе, ул. Г. Раковски 13
Обечките са по 5лв. закрепят се чрез вакуум и тук можеш да видиш как изглеждат и какви видове има :
http://www.natamno.com/e-shop/88/90.html
(първите 4 вида
Аз лично имам ||P46-17.P Displays-Packing|| от този вид черничката
И вече ако за подробности искаш да разгледаш това е сайтчето :
www . natamno . com
Дано да съм помогнала![]()
Обеците с вакуум за език са много ефективни ! Вярно , че не стават да ти седи там по 1 седмица ама се пак тряя да се маха .. става да си играеш с нея и да си я подмяташ по зъбитеКолкото до това в Натъмно магазина има по 5 лева са някаде ама не съм сигурен дали само 1 е за 5 може да са няколко .. А иначе обеци за уши с магнит СЪКС има супер скапани .. по добре направи така ! Купи си от магазин обеца с камък хубава по голяма от медицинските щото те тея с магнитите са колкото една медицинска .. и като си я купиш внимателно махни тва дет е за дупката в ухото изравни го и и кат си купиш с магнит те са 2 земи от на едната магнита и го лепни с "Капчица" за обецата ( внимавай от коя страна лепиш ) и така ще си имаш хубава обеца с камък , но гледай да не е прекалено голяма , за да не натежи и да падне да се изгуби ! Ама иначе по добре ухо да се пробие ..
WTF ?!
Сигурно авторката цялата е в пиерсинги и флешове досега...Първоначално написано от ReZoN
така и аз си взех такава обеца от на тъмно но няма магнит ....
Преди имах такава. От "На тъмно" се продават мисля, че за 5лв.
Не е особенно яко, на мен за нула време ми омръзна и накрая я изгубих.![]()
То е като топченце с празно пространство от едната страна, и се засмуква към езика просто, не е трудно.
Трудното става когато трябва да я наместиш, на мене ми отнемаше към 15 минути докато я наместя така, че да стой естествено.
Ако си я засмукал хубаво към езика ти, няма да падне, но не можеш да ядеш или пиеш с нея, защото като нищо ще я глътнеш.
Ако искаш обеца на езика, най-добре ще е да си направиш, вакуумната не струва, казвам ти от личен опит.![]()
Ако го глътенш какви може да са последствията ? Защото искам да си купя![]()
Пиърсинга в устата зараства за дни, ти за след 20 години се притесняваш...Първоначално написано от ;6129812
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни