.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

нищо повече от това

оФФ.. това не е тема, с която ангажирам някой да ми помогне..

това не е тема , с която искам да привлека на всички вниманието..

Просто искам да споделя че ми омръзна от едно и също нещо... Всеки ден , като се прибера и майка почва да ме разпитва какво съм правила , с кой съм излизала.. е добре , няма лошо ... Друго ме торпози.. След като гледам "survivor" после искам да седна на компа и да си лафя с приятели , за да ми е по весело .. е да ама не става .. всеки божи ден , моята сестра от Франция влиза в скайп и почват с майка ми да си говорят с часове.. добре,тя е там сама , няма мн мн с кой да си говори,но това е всеки ден.Понякога се замислям и си казвам 'е какво като не мога да седна на компа,нали кака и майка са доволни че се чуват..' Знам че това е нормално може би , защото и аз ако съм в Франция сама и аз ще искам да си лафя с някой българин .. казах на майка да купи още 1 комп , а тя му се изсмя .. знам че това няма да стане скоро , защото сега ще сменяме жилището , но все пак .. имам нужда вечер да си побъбря с някоя приятелка и ако имам някакъв проблем да споделя ..

За тези , който ще кажат че темата е безсмислена , ще им кажа че за мене има смисъл , за вас като няма , излезте и повече не влизайте ! Чак сега ми остана време да седна на пс-то и реших тука да пиша..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Че тези телефони за какво са измислени?
    Звънкаш на приятелката си и си лафите.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Че тези телефони за какво са измислени?
    Звънкаш на приятелката си и си лафите.
    Да. След 21ч. селищните разговори се таксуват само с първоначална такса, която е 13ст. с ДДС. Провери http://www.btc.bg/bg/calc.php#

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Използвай домашния телефон по-често.

Оставай си вечер в къщи. С приятелчиците можеш да се виждаш и денем.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Сподели това с майка си.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

aBe nii i po telefonite si govorim , no imam priqtelka ot franciq s koqto s1m dosta blizka , mn dobra fr mi e .. i s neq samo po skype moga ..

Steli .. kazax na maika mi aama tq mi se smee shtoto postoqnno iska da si govori s sestra mi , obr1shta na neq poveche vnimanie otkolkoto na mene .. i osobenno bashta mi kato p1tuva s edni kamioni po 2 meseca ne se pribira i na neq kato i stane m1chno za kaka i tatko i pochva da se drazni s mene i az mn i se tfarq , pak kato se 4ue s tqh dvamata i se uspokoqva i ppak si4ko e nared.. aBe smotana istoriq
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em nastoqvai de .men brat mi kat sedne na kompa po 2-3 4asa nqma m1rdane ama s pregovori go razkarvam
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Хъхъх..както казаха настоявай
    Питам се аз докато майка ти говори с нея защо ти да не си чатиш с твойте приятелки?Или да правиш нещо друго...аз така правя нашите като говорят по скайпа.

ami shtoto maika mi i sestra mi sa gledat po kamerite .. pak az ako praq neshto maika nqma da moje da vijda sestra mi ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си