- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нищо повече от това
оФФ.. това не е тема, с която ангажирам някой да ми помогне..
това не е тема , с която искам да привлека на всички вниманието..
Просто искам да споделя че ми омръзна от едно и също нещо... Всеки ден , като се прибера и майка почва да ме разпитва какво съм правила , с кой съм излизала.. е добре , няма лошо ... Друго ме торпози.. След като гледам "survivor" после искам да седна на компа и да си лафя с приятели , за да ми е по весело .. е да ама не става .. всеки божи ден , моята сестра от Франция влиза в скайп и почват с майка ми да си говорят с часове.. добре,тя е там сама , няма мн мн с кой да си говори,но това е всеки ден.Понякога се замислям и си казвам 'е какво като не мога да седна на компа,нали кака и майка са доволни че се чуват..' Знам че това е нормално може би , защото и аз ако съм в Франция сама и аз ще искам да си лафя с някой българин .. казах на майка да купи още 1 комп , а тя му се изсмя .. знам че това няма да стане скоро , защото сега ще сменяме жилището , но все пак .. имам нужда вечер да си побъбря с някоя приятелка и ако имам някакъв проблем да споделя ..
За тези , който ще кажат че темата е безсмислена , ще им кажа че за мене има смисъл , за вас като няма , излезте и повече не влизайте ! Чак сега ми остана време да седна на пс-то и реших тука да пиша..![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Да. След 21ч. селищните разговори се таксуват само с първоначална такса, която е 13ст. с ДДС. Провери http://www.btc.bg/bg/calc.php#Първоначално написано от thefreak
Използвай домашния телефон по-често.![]()
Оставай си вечер в къщи. С приятелчиците можеш да се виждаш и денем.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сподели това с майка си.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
aBe nii i po telefonite si govorim , no imam priqtelka ot franciq s koqto s1m dosta blizka , mn dobra fr mi e .. i s neq samo po skype moga ..
Steli .. kazax na maika mi aama tq mi se smee shtoto postoqnno iska da si govori s sestra mi , obr1shta na neq poveche vnimanie otkolkoto na mene .. i osobenno bashta mi kato p1tuva s edni kamioni po 2 meseca ne se pribira i na neq kato i stane m1chno za kaka i tatko i pochva da se drazni s mene i az mn i se tfarq , pak kato se 4ue s tqh dvamata i se uspokoqva i ppak si4ko e nared.. aBe smotana istoriq![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
em nastoqvai de .men brat mi kat sedne na kompa po 2-3 4asa nqma m1rdane ama s pregovori go razkarvam![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хъхъх..както казаха настоявай
Питам се аз докато майка ти говори с нея защо ти да не си чатиш с твойте приятелки?Или да правиш нещо друго...аз така правя нашите като говорят по скайпа.![]()
ami shtoto maika mi i sestra mi sa gledat po kamerite .. pak az ako praq neshto maika nqma da moje da vijda sestra mi ..![]()