Преди доста време ходех с едно момче и той много ме обичаше но на мен ми беше много по забавно да хода по дискотеки и повече момчета да ми обръщат внимание.Бяхме заедно 4 5 месеца бях на 14 и той много искаше да правим секс само за тфа ми говореше ама аз въобще не исках тогава и накрая го зарязах.. и повече и него видях след няколко месеца той ме потърси но аз вече имах друго гадже.. и бях станала много оборотна.. и се радвах че имах толко момчета.. но след време останах сама и го потърсих но той неискаше да се занимава с мен защото аз се държах отвратително с него и аз си пак се уредих с момче и спах с него и тфа беше най - голямата ми грешка защото бях влюбена в това момче а то след няколко седмици ме заряза... и се промених адски много след това спря да ми пука за момчетата и само исках да ги наранявам.. и така нараних това момче то беше решило да се върне при мен (бившия) но го преебах и тръгнах с най-добрия му приятел .. след това му се извиних и му казах че го обичам и го излъгах че съм детствена и че искам той да ми бъде първия и той се съгласи но ми каза че след това няма да има нищо между нас и аз се отказах.. и след няколко месеца на един рожден ден се засекохме аз бях много пияна и спах с него.. от тогава той не ми говори само ми каза "мислех че си се променила но както приятелите ми казват ти си пълна лигла и рано или късно получава това което иска" ... тфа беше август месец той въобще не ми говори а аз адски много го обичам и незнам какво да правя