- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му го покажа?
zna4i...edno mom4e me haresva...tuko 6to razbrah(kaza mi v icq),i az go haresvam ama toi ne znae i se 4udq kaka da mu go kaja,ama da ne e direktno mi po nqkakav na4in da mu namekna![]()
kaji mu i ti po icq
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Е щом той те харесма къв ти е проблема![]()
Кво ще му намекваш,направо си му га кажи !
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ами....може би...гледай го мило и нежно дори да те забележи,но ако не се виждате му го кажи po skype ili ...![]()
Бъди себе си..
Еми станете п1рвата skype двойка в света... б1дете гаджета, но само по skype... axhHXAxhAXhAXHAXПървоначално написано от sexy_momi4e
Няма да са първите ...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Еми излезте иначе изобщо няма смисъл да му го казваш ...
So free
аз мога да кажа как ше се целуват единия си лепи устните на монитора и другия също ама незнам как ше правят сексПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами кажи му директно,че и ти ге харесваш!
abe q po smelo idi i mu kaji aide uspeh
омг.. кво му е толкоз трудното?! тва, че не се познавате лично още повече те улеснява (особено ако си от срамежливите)![]()
Животът е адът описан в Библията!
с антивирусна ще правят секс - сейфти фърст!Първоначално написано от tuzaro
gorko mu na monitora na mom4etoПървоначално написано от assd
po temata... razbiram da si sakata i nqma, no ti ne si... ne razbrah kuv e problema da mu go kaje6 napravo primerno?!?!?!? spored mene tva po bi go zaradvalo otkolkoto da увърташ (ebahti skapanata duma, eto v takiva situacii mrazq latinicata)
MOM4ETATA MRAZIM NAMECITE!!!
kaji mu go sq i ne se pritesnqqvai, ina4e ima risk da harasa nqkoi druga i ti 6te si ostane6 s 4udeneto \/
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Най-добре първо излезте и се запознайте ! Пък после,ако още го харесваш,на раздяла примерно можеш да го целунеш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ami problema e 4e ne sam sigurna v 4uvstvata mu,ediniq den mi go kazva i se darji milo,a na drugiq se edno ni6to ne e bilo...napisah mu kato e v skype da mi pi6e,4e iskam da mu kaja ne6to,a toi e tam i ne mi pi6eqvno ne me haresva tolkova 6tom ne iska da si 4ati s men
За*би го,не ти трябва тогава.Може и някой да е писал от негово име за да се базика.Пиши му"Като мехаресваш,покани ме на кафеПървоначално написано от cool_angel
"и ще си проли4и и няма да излезе6 некфа отчаяна.Ако се е базикал и твоето може да мине за базик
Еми като те харесва му казваш директно ко толкова поне можеш да си сигурна че няма да те отреже
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ami az se otkazvam 6toto kogato toi iska da si 4atim mi pi6e prav i ne me ostavq na mira,a kogato az mu pi6a parva mi otgovarq na vaprosite s 1duma i trqbav da mu vadq dumite ot ustata,omrazna mi ve4e...kato nqkoi pat se re6i da mi pi6e 6te mu kaja...