- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя !!
Преди доста време ходех с едно момче и той много ме обичаше но на мен ми беше много по забавно да хода по дискотеки и повече момчета да ми обръщат внимание.Бяхме заедно 4 5 месеца бях на 14 и той много искаше да правим секс само за тфа ми говореше ама аз въобще не искахтогава и накрая го зарязах.. и повече и него видях след няколко месеца той ме потърси но аз вече имах друго гадже.. и бях станала много оборотна..
и се радвах че имах толко момчета.. но след време останах сама и го потърсих но той неискаше да се занимава с мен защото аз се държах отвратително с него
и аз си пак се уредих с момче и спах с него
и тфа беше най - голямата ми грешка защото бях влюбена в това момче а то след няколко седмици ме заряза... и се промених адски много след това спря да ми пука за момчетата и само исках да ги наранявам.. и така нараних това момче то беше решило да се върне при мен (бившия) но го преебах и тръгнах с най-добрия му приятел .. след това му се извиних и му казах че го обичам и го излъгах че съм детствена и че искам той да ми бъде първия и той се съгласи но ми каза че след това няма да има нищо между нас и аз се отказах.. и след няколко месеца на един рожден ден се засекохме аз бях много пияна и спах с него.. от тогава той не ми говори само ми каза "мислех че си се променила но както приятелите ми казват ти си пълна лигла и рано или късно получава това което иска" ... тфа беше август месец той въобще не ми говори а аз адски много го обичам и незнам какво да правя
![]()
![]()
Наври си тапа в гъза та поне така да спреш да се ебеш с всичко, което мърда и има кво да ти наръби!!!! Тогава ще имаш по - малко проблеми, гарантирам!!!
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
razkaza i igrata
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ти си на 14 и вече спиш с всеки срещнат,напиваш се по дискотеките и купоните,използваш хората...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
babity spala sym samo s 2 mom4etae kak 6e go ostava na mira az super mn go obi4am
glorious_angel na 16 sym
и с половин момче да си спала, като не мислиш преди да вършиш нещо то е същото кат да се плякаш с всеки срещнат!!!Първоначално написано от SlAd!4kYy
em ko ne sym mislela??Osven 4e go zarqzah![]()
То бивало и с него да останеш...Първоначално написано от SlAd!4kYy
da no ne6tata predi 2 godini bqha dosta po razli4ni ot segatoi samo togava mi povtarq6e da zareja priqtelite si 6ot te ne bili za men i s tqh samo sum zatuvala i t.n.. Prosto iskam da buda s tova mom4e za6toto go obi4am...
Ама няма как да бъдеш!!! Ясно?! Осрала си сички пътеки назад! Няма кво друго да е!! Хой са лигави с някой друг марсоливец дет щи са върже!Първоначално написано от SlAd!4kYy
![]()
babity dali e tolkova lesno da zabravi6 nqkoi koito obi4a6?? A i su6to nemojah da razbera za kfo mi se surdi toi iska6e g.d 2 godini da spi s men nakraq spa i sa kfo se surdi
ух найстина малко се съмнявам, че ше си го върнеш ако не се промениш.. Обичай си го няма лошоПървоначално написано от SlAd!4kYy
![]()
Животът е адът описан в Библията!
em to4no tfa e trqbva da znam kak az kfo li napravih i se oburkvah ne6tataam tuka nali ima mn hora are helpnete
![]()
Първоначално написано от kael
+1![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
yeaah mn mn ne mi pomogate![]()
em sahsa_90 az za 2 godini 3 puti go gubehi toi se se vru6ta6e sled vreme samo 4e tozi put e malko po gadno i nz ko da mu kaja 6ot nz za ko mi se surdi
![]()
от рано значи си станала ****(сещаш се),а?![]()
![]()
![]()
предлагам ти да го заебеш това момче,защото той не е видял нищо от теб
не ти трябва,не го заслужаваш,а той е гаден и затва се връща при теб
![]()
Остави го.Трябвало е да се сетиш,че го искаш по рано.Сега вече е късно,освен това няма постоянно да сте ту заедно,ту разделени.Първоначално написано от SlAd!4kYy
Ама и ти си го изакала едно голяяямооо, та не можеш да го прекрачиш![]()
![]()
Ми няма да се върне при теб, свърши! А и да се върне ти пак ще си правиш к'вото си знаеш , независимо к'во говориш сега...
![]()
Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.
mHMm nisHto ne e Svur6Ilo doKAto AZ ne KajAIskam tova mom4e i skoro 6te go imam
purvo 6e mu se prava na priqtelka
![]()
Уникално тъпа чума си. Остави момчето на мира.Първоначално написано от SlAd!4kYy
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Боже..![]()
![]()
По ху'у няма смисъл. Самоубий се. Какво е това телесно разточителство. Направо съм възмОтена.
Зле си и толкоз . Остави го момчето на мира.
Wish I was as invisible as you make me feel
ahahahhaha![]()
![]()
![]()
kfo be6e v liubofta i na voina si4ko e pozvoleno
![]()