.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Ма то твоето не е любов в никакъв случаи. Ако изпитваше някакви чувства нямаше да скачаш от човек на човек , а щеше да си по-постоянна. не си влюбена. Стига се самозаблуждава, хич не го обичаш. Направи му услуга и не го занимавай със себе си .
    Wish I was as invisible as you make me feel

lake - of -tears hm... ako ne e liubof togava 6to tolko mn go iskam i mi lipsva

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от SlAd!4kYy
    lake - of -tears hm... ako ne e liubof togava 6to tolko mn go iskam i mi lipsva
    Защото в момента го нямаш. То и на мен ми се ядат банани, ако 2 месеца не съм ги и помирисвала, ама кат изям едно кило и повече не ща и да чуя за този плод.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

mi moje i tfa da e mhmhm... (think) ama.. az znam 4e toi o6te me obi4a samo trqbva po nqkakuf na4in da mu pokaja 4e uj sym se promenila how?

OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Град
    Захарен памук
    От кой град си? Ако си от Пловдив мога лично специално на теб да ти помогна с твоите ”тежки” ”проблеми”, зная много ефикасен начин, деликатно упоменат в пост-а на KillSwitchEngage

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

mhmhmhm iska6e mi se da sum ot plovdiv da vidim tfa kak 6e stane ama sori mila ot sofia sym
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Град
    Захарен памук
    mhmhmhm iska6e mi se da sum ot plovdiv da vidim tfa kak 6e stane ama sori mila ot sofia sym
    Аз на всеки две седмици отивам в София за 1-2 дена, тъй че пиши на лична, ако не те е хванало шубето, и може да ти оправим проблемите задружно.

dobrem 6ti pi6a

моето мнение е че ако поне малко го обичаш трябва да го оставиш да си живее живота ако той те потърси е друго...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

prekaleno e gord i nadut za da priznae 4e iska pak da e s men

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от babity
    babity spala sym samo s 2 mom4eta e kak 6e go ostava na mira az super mn go obi4am glorious_angel na 16 sym
    и с половин момче да си спала, като не мислиш преди да вършиш нещо то е същото кат да се плякаш с всеки срещнат!!!
    мммххмммм \/ \/ \/
    So free

txahxahoxaohatoxah

em macka znam kfo e da obi4a6 nqkoi super mnogo a toi da ne ti vqrva.. i da ne ti govori... imah to4no su6tiq sly4ai prosto produljih napred no dori sega tova mom4e da mi se obadi i da mi kaje iskam da sym s teb vednaga 6te se syglasq nqma zna4enie s koi sym i kolko sym 6tastliva moje bi i ti si taka.. prosto da se nadqvame 4e vremeto si4ko 6te zali4i

Ехх незнам защо ама не ми стана жал за тебе Ти сама си избрала да спиш с който ти падне,да се напиваш и да ходиш по дискотеки вместо да си с момче,което явно те е обичало....не мисля че си постъпила правилно

ahah em neznam moje bi i az sgre6ih malko i znam 4e ne postupih pravilno ama togava bqh na 14 i vuob6te ne mi puka6e dali 6te se vliubq ili ne6to takofa

mi kaji mu 4e go obi4a6 i ako neiska da e s teb moje bi pravi nai golqmata greshka f jivota si i toi ako ti kaje 4e ne mu puka za teb mu kaji fuck you!!xaaxxa yspeh
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

emi kato my kaja 4e go obi4am toi mi kazva 4e lyja i 4e ne sym bila sposobna da obi4am... a samo da naranqvam horata koito me obi4at

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си