- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя !!
Ма то твоето не е любов в никакъв случаи. Ако изпитваше някакви чувства нямаше да скачаш от човек на човек , а щеше да си по-постоянна. не си влюбена. Стига се самозаблуждава, хич не го обичаш.Направи му услуга и не го занимавай със себе си .
![]()
Wish I was as invisible as you make me feel
lake - of -tears hm... ako ne e liubof togava 6to tolko mn go iskam i mi lipsva![]()
Защото в момента го нямаш. То и на мен ми се ядат банани, ако 2 месеца не съм ги и помирисвала, ама кат изям едно кило и повече не ща и да чуя за този плод.Първоначално написано от SlAd!4kYy
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mi moje i tfa da emhmhm... (think) ama.. az znam 4e toi o6te me obi4a
samo trqbva po nqkakuf na4in da mu pokaja 4e uj sym se promenila
how?
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
От кой град си? Ако си от Пловдив мога лично специално на теб да ти помогна с твоите ”тежки” ”проблеми”, зная много ефикасен начин, деликатно упоменат в пост-а на KillSwitchEngageПървоначално написано от SlAd!4kYy
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mhmhmhm iska6e mi se da sum ot plovdiv da vidim tfa kak 6e stane ama sori mila ot sofia sym![]()
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
Аз на всеки две седмици отивам в София за 1-2 дена, тъй че пиши на лична, ако не те е хванало шубето, и може да ти оправим проблемите задружно.Първоначално написано от SlAd!4kYy
dobrem 6ti pi6a
моето мнение е че ако поне малко го обичаш трябва да го оставиш да си живее живота ако той те потърсие друго...
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
prekaleno e gord i nadut za da priznae 4e iska pak da e s men
мммххмммм \Първоначално написано от babity
/ \
/ \
/
So free
txahxahoxaohatoxah
em macka znam kfo e da obi4a6 nqkoi super mnogo a toi da ne ti vqrva..i da ne ti govori... imah to4no su6tiq sly4ai prosto produljih napred no dori sega tova mom4e da mi se obadi i da mi kaje iskam da sym s teb vednaga 6te se syglasq nqma zna4enie s koi sym i kolko sym 6tastliva moje bi i ti si taka.. prosto da se nadqvame 4e vremeto si4ko 6te zali4i
![]()
Ехх незнам защо ама не ми стана жал за тебеТи сама си избрала да спиш с който ти падне,да се напиваш и да ходиш по дискотеки вместо да си с момче,което явно те е обичало....не мисля че си постъпила правилно
![]()
ahah em neznam moje bi i az sgre6ih malkoi znam 4e ne postupih pravilno ama togava bqh na 14 i vuob6te ne mi puka6e dali 6te se vliubq ili ne6to takofa
mi kaji mu 4e go obi4a6 i ako neiska da e s teb moje bi pravi nai golqmata greshka f jivota si i toi ako ti kaje 4e ne mu puka za teb mu kaji fuck you!!xaaxxa yspeh
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
emi kato my kaja 4e go obi4am toi mi kazva 4e lyjai 4e ne sym bila sposobna da obi4am... a samo da naranqvam horata koito me obi4at
![]()
![]()