Ne sam 100 % sigurna v prezervativite kakvi kontraceptivi moga da polzvam za po golqma za6tita
хапчета -линдинет 20![]()
Ladypill.com
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Като правиш секс и го накарай да си сложи 2 презерватива 1 върху друг![]()
![]()
Това е някъде около 192% сигурност
![]()
![]()
![]()
ami pravete go povremeto kogato si v menzis.Shte badesh spokaina
Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?
какви по точно какви можете да ми препоръчате?
Май трябва да ги предпише лекар.Първоначално написано от Gab4eto00
Ами да - отиди на гинеколог и му обясни, по-добре ще е да ти изпише нещо по-леко, с не толкова голямо съдържание на хормони, щото лично аз не бих си разваляла (малко или много си е така) организма с нещо силно. В някои случаи противозачатъчните дори помагали за отрегулирване на цикъла, за изчистване на кожата и т.н. А наистина - за да си сигурна, че няма начин от забременяване си ползвай презерватив, нека той не свършва в теб и не го правете в дните в средатана цикъла ти (когато би трябвало да е овулацията) и мисля, че това стига. Ако все пак искаш още една защита - отиди на гинеколог и му обясни.![]()
Първоначално написано от swords1010
Най-сигорния начин са презервативите .. ама за хапчета до колкото знам не е полезно![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
На колко си години?
Защото аз при едно свое посещение на гинеколог попитах дали хапчетата са подходящ контрацептивен метод за мен и тя ми каза категорично не - хормоните на младото момиче са още нестабилизирани и никаква външна намеса не е препоръчително да има. Някъде докато стане на около 20 най-добре.
Също така ми каза, че презервативите са най-добрият метод за мен и да си ползвам тях и толкова.
А и честно казано не разбирам защо не си сигурна в презервативите. Аз си държа в портмонето една опаковка постинор (когато още го продаваха) и съм си спокойна, че каквото и да стане, мога да се предпазя.
Защо не помислиш и върху този вариант?![]()
When I love, I love.
Да тъкмо така няма да свърши трипъти за 30 минути ^^Първоначално написано от Summer_Girl_6
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
С водка няма ли да е по-добре ?Първоначално написано от thefreak
![]()
Аз с Коняк Хенеси бих ги пил ..Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Не се ебавайте, защото така много лесно може да стане бебе. Вднъж приятелите на бившия се бяха изгаврили и му бяха сложили разхлабително във виното...добре, че пих малко и не ми подейства, защото хапчето нямаше да подейства.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз съм на противозачатъчни вече 6 месеца и си е супир- никакъв страх, без презератив. Преди да почна една приятелка ме светна, че е много по- удобно, и се оказа че тя една година ги пие. Даде ми визитка на гинеколога и, отидох, изписа ми и си е супер. Ама отиди първо на лекар, че си зависи от килограми, ръст и секви простотии. По- добре 15лв за тея хапчета отколкото за постинор
![]()