- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- днес всички у нас на чай с бисквити!!!
пффффффффф аррреееееееееее и аз врътнах 20![]()
![]()
![]()
баси,а едно време бях на 13....както и да е,живота не свършва тук,нали?нали има живот след 20 години?
Но наййййй-хубавата новина тепърва предстои-след като съм вече на 20 автоматично се прави извода,че не съм тииииииииийййййййййнейджъ ррр,следователно съм твърде стар за тоя шибан форум![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ аре путьовци,путки,путенца това беше от мен.Знайте,че винаги съм ви мразил и ще продължавам да ви мразя,регистрацията ми тук за малко не ме доведе до опит за самоубийство,децентрализа ия на главния мозък,загуба на жлъчка и десен бъбрек,косопад,импотентнос т,растеж на срамни устни,склонност към забиване на клечки под ноктите,шизофрения,среднощ но напикаване,чревна инфекция,трайна загуба на зрение и рак на ушите!Единственият,който ми харесва тук е Мошното(ше те чукам пиле!)!
Сега е ваш ред да ми пожелавате разни неща!Ще съм много благодарен на този,който ми пожелае да ми се върне потентността,че почнах да се притеснявам![]()
ПП:сега е момента да ме псувате,щото няма да отговарям...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Да ти е честито. 'Ма много евтино минаваш на юбилея си. Само с един чай и бисквитки ли ще минеш, бе?![]()
Йееееей, знаех си, че Зиези ме харесва.![]()
![]()
ха!
никога не съм те мразел - в смисъл, кфо лошо си ми направил, та да те мразя?
иначе да си жив и здрав, да живееш дълго и щастливо, да имаш охолен живот и да ти се родят интелигентни деца - а и здрави!
ПП: впрочем, мислех си, че си по-голем брато![]()
Да го духаш...![]()
Пожелавам ти безпроблемно завършване на образованието и доволно добър живот в България. + Здраве, щастие и късмет.
Пууу, аз след малко повече от 1/2 година ще стана на 22...същото е.Първоначално написано от fаke
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ta iska6 da kaje6 4e ve4e nqma da vliza6 tyk ????
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ne godinkite pokazvat na kolko si vajnoto e ti na kolko se chuvstvash i razbirase vse oshte dati stava.
Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?
миии ЧРД
всичко най-хубаво ти пожелавам
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ай честито
И май ще се присъединя къф фейк за хубавите деца
Saatana vittu perkele hate crew!
Айде Зиези и като стана дума за деца...пак от теб да са българите !!!
пожелавам ти още дълго да си здрав,прав и корави не изпадай в паника от годинките няма особена разлика от това дали си на 20 или на 19 просто сега изглеждаш по зрял
П.П а аз си мислих че само аз сам твърде стара за тук вече![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ЧРД, наборе, хаха. Всъщност мненията ти бяха доста смислени и дано все пак не спреш окончателно да пишеш в тоя форум, въпреки всичките му недостатъци...Одъртееме, тц, тц - то по тая логика доста хора не би трябвало да пишат тук. Не ме бива в пожеланията, но си бъди такъв, каквъвто си бил до сега! Дано реализираш поне част от мечтите си!![]()
xexe 4estit Rojden Den... pojelavam ti buket 4erveni rozi, alkohol vyv dvoini dozi i sex vyv vsi4ki pozi....
q q.. nqma da mine6 samo s 4ai4e i biskviti .. te sa za 60-tiq ti rd.. sega e vremeto na alkohola i .. razni dr ne6ta ....
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Йоу бря ;>
Ае жив и здрав, и умната ~:>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ЧРД, Зиези... форумът ще е по-тъп без теб. Да живее България!
ЧРД![]()
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Чао
Честит рожден денДа си жив и здрав. И все пак не съм на мнение, че и аз след година и половина трябва да се изнасям. Все още не си пораснал достатъчно, че да ти писнат нашите "проблеми"
![]()
аааааааааа неееееееееее не мога да живея без вас...кого заблуждавам... (по-скоро бирата изфиряса(не знам дали така се пише))
![]()
![]()
![]()
Благодаря за пожеланията,очаквах повече псувни,ама айде карай...
Фейк,знаеш,че нашата любов е неосъществима,така че по-добре ще е да ме забравиш![]()
Куенч,днес шефката ми каза,че съм изглеждал на 27 така,че не се впрегайявно съм по-мъжествен от нормалното.
![]()
Ми на мене ми харесват постовете ти,написани са грамотно и логически издържани..въпреки че отправната ти точка,в повечето случаи,е противоположна на моята.
Честит рожден ден,наборе.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
няма ли да го оправиш тоя скайп най-сетнеПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Тя нещо проституира (протестира) и не иска да влиза там