Беше преди година и половина (почти). Случайно в irc с едно момче се запознахме. Той учеше в училището на братовчед ми. Пишехме си редовно и много се харесвахме. Скоро се запознах с негов познат от същото училище. Аз го използвах като посредник и информатор, а той погаждаше интриги между мен и момчето, което харесвах. Скоро се скарахме жестоко с Д. (този който харесвам) и аз тръгнах с приятелят му - интригант. Ходихме 3 месеца и малко докато една вечер с Д. не си поговорихме и не разбрахме за интригите на Б (с който ходех). Аз веднага скъсах с него. С Д. постепенно започнахме пак да се сближаваме. Но понеже той е много красив и има ужасно много обожателки аз му нямах доверие, смятах че иска само да се подиграе с мен и ще бъде и с други. Месеци наред той ми угаждаше за всичко и ме молеше да му дам шанс, но аз неможех да му се доверя. С времето той се примири и ме остави, а аз с всеки изминал момент го обичах повече и повече. Стигнахме до момента, в който аз съм една от най - близките му приятелки и го обичам повече от себе си! След като той се отказа от мен едно момиче го нарани супер гадно и сега той си търси само забавления (секс) без никакви ангажименти. Като на своя довереница ми разказва за момичетата си, а от това мен ме боли ужасно много. Постоянно плача, почти не излизам от нас, чуствам се ужасно. Понякога дори си мисля разни глупости... Знам, че нямам никакви шансове с него, просто искам да го забравя. От година вече се опитвам, но немога. Моля дайте ми съвет как да го забравя! Ужасно зле се чуствам