- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да го забравя!!!
Беше преди година и половина (почти). Случайно в irc с едно момче се запознахме. Той учеше в училището на братовчед ми. Пишехме си редовно и много се харесвахме. Скоро се запознах с негов познат от същото училище. Аз го използвах като посредник и информатор, а той погаждаше интриги между мен и момчето, което харесвах. Скоро се скарахме жестоко с Д. (този който харесвам) и аз тръгнах с приятелят му - интригант. Ходихме 3 месеца и малко докато една вечер с Д. не си поговорихме и не разбрахме за интригите на Б (с който ходех). Аз веднага скъсах с него. С Д. постепенно започнахме пак да се сближаваме. Но понеже той е много красив и има ужасно много обожателки аз му нямах доверие, смятах че иска само да се подиграе с мен и ще бъде и с други. Месеци наред той ми угаждаше за всичко и ме молеше да му дам шанс, но аз неможех да му се доверя. С времето той се примири и ме остави, а аз с всеки изминал момент го обичах повече и повече. Стигнахме до момента, в който аз съм една от най - близките му приятелки и го обичам повече от себе си! След като той се отказа от мен едно момиче го нарани супер гадно и сега той си търси само забавления (секс) без никакви ангажименти. Като на своя довереница ми разказва за момичетата си, а от това мен ме боли ужасно много. Постоянно плача, почти не излизам от нас, чуствам се ужасно. Понякога дори си мисля разни глупости... Знам, че нямам никакви шансове с него, просто искам да го забравя. От година вече се опитвам, но немога. Моля дайте ми съвет как да го забравя! Ужасно зле се чуствам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
поредния пример за момиче което незнае ко иска ..... не мога да ти дам съвет попростата причина че аз съм от тея които знаят какво искат
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
знам какво искам! искам да го забравя!!!
Ти наясно ли си с чувствата си към него? Нали го обичаш, тогава защо искаш да го забравиш...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Да наясно съм!!! Просто той не е за мен!!! Момче като него, толкова хубаво може да си позволи да има всяко момиче, една ли изборът му ще се спре на мен!!!
щом го обичаш му го признаи... какво губиш...и защо си мислиш че не си за него какво от това като може да има всяка друга, че то всеки може да има всяка за една вечер, но това не го прави мъж
Ужас........нищо лично, миличка, но ти си яко тъпа! Той ти казва най-личните си неща, искал е шанс да тръгнете, ти го обичаш и питаш как да го забравиш.............................Първоначално написано от story_of_a_broken_heart
Съветвам те да му кажеш, че го обичаш и съм сигурна, че ще се получи..ако искаш ме послушай, ако не-върви си чупи главата и прави каквото искаш.
ПП. Май само си търсиш за какво да се депресираш, за да си в крак с модата, а? Ей на това му викам от нищо огромен проблем прави!![]()
Той е наясно с чуствата ми. Просто той е прекалено хубав и задоволен отвсякъде със всичко, а аз си имам мои принципи, които не бих пристъпила за да му угаждам както правят всички други около него. За нас няма бикакъв шанс за съвместно бъдеще. Искам само и единствено да не мисля вече за него!!!!
ми недей мисли за него толкова ли е сложно О_О аз мислех че хората поне малко могат да контролират мислите и действията си ..... ама явно ти си изключение поддаващо се само на първични инстинкти ( нз защо но това -"първичен инстинкт" звучи много мръсно, а всъщност не е )
Баси тъпотията за сега е Н1 за тая вечер...
Говориш крайно. А стъпила ли си върху някаква основа?
Някога говорили ли сте за вашите чувства? За вашето евентуално бъдеще като гаджета (дори и косвено)? Обсъждали ли сте отношенията си?
Не би тръгнала, за да му угаждаш, както правят всички. А ти откъде си сигурна, че той ще ти отреди такова място в живота си? Ако си напълно сигурна, кей...
Питаш как да го забравиш? Като приключиш всякакви взаимоотношения с него. Нали знаеш, при алергия се отстранява алергена. Спирате да си говорите, спирате да си пишете. Ти си запълваш главата с всичко друго, но не и с него. Ако трябва си хвани някой друг, за несериозна връзка и просто някакви отношения, които ще те разсейват.
Докато си близо до него няма да го забравиш.
Докато си влюбена в него приятелство между вас не може да има.
Малко споделяш... а си много категорична. Освен да ти повярвам друго не мога да направя.
Но те съветвам - за подобни чувства си струва човек да се бори. Може би все още можеш да преосмислиш нещата още един път и да говориш с него. Току виж той искал същото, което и ти...
When I love, I love.
0леле милата тя... много си зле честно!Щом е искал шанс и в момента сте толкова близки, значи никак не си му безразлична ..!!! А щом го обичаш тогава му го кажи.. Направи първата крачка веее.. не е страшно !!! Няма смисъл да го забравяш при положение,че можеш да си с него
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
В момента той търси само секс, аз аз немога да му предложа просто секс, защото за него това ще е поредната добре изкарана вечер, а аз после ще се чуствам като парцал! Неговите думи бяха: "Ти пропиля шанса си". От година се опитвам да го избия от главата си, пробвах какво ли не, сърдех се, изгнорирах го, ходих с други... В момента се чуствам ужасно самотна и подтисната и наистина ми е много гадно....
Ох.. предполагам не си няма.. нямаш сливи в устата.. ходи и поговори с него бе момиче!!! Докажи му, че пък си нещо повече от лекото момиче за една вечер...
Животът е адът описан в Библията!
който играе мръсно му се връща двойно
базикам се
помни си го и толкова
кой те кара да го обичаш
Ами прав е бил, като ти го е казал, защото ти в действителност си пропиляла шанса си, и то доста отдавна.Първоначално написано от story_of_a_broken_heart
И все пак може би си струва един опит. Може би от теб няма да иска просто секс.
А и виж го и от тази страна - Ако ти каже, че не става, нищо не губиш. Защото с вашето приятелство е свършено отдавна и сама го знаеш.
When I love, I love.
предлагам "банановата мелба на забравата" .........
Ако това можеше да помогне щях да изям всички бананови мелби на света...Първоначално написано от kael
ама те са специални само когато >>АЗ<< ги правя *пак превъзнася магическите си способности, и случайно се превръща в чайник*
а мойте мелби? а? а? а?Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
![]()
Излизаи с приятелки,весели се..ако седиш у вас и се затваряш в себе си нищо няма да постигнеш.Още утре звънни на някоя твоя дружка и ходете на кафе или на кино..и така малко по-малко ще го забравиш(изпитан метод)![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ела да си ги вземешПървоначално написано от babity
![]()
Грешна представа!!!Той не е по различен от останалите може би има хубави черти но това по никакав начин не му дава възможноста за всяка.Не се поставяй под общия знаменател ти не си всички нито си с по малки възможности.Никога не се подценявай!! Това което имат други ти може да го нямаш но това което имаш ти го нямат другите всеки е уникален по свой си начин НЕДЕЙ да забравяш че и ти имаш нещо което другите нямат!Вместо да го забравяш се опитай да го получиш просто не го оставяй той да те притежава и командва и в момтента в който не се чустваш добре с него просто дърпаш чертата и напред той нито с първият нито е последният ...100% ще има още много и по добри.За всеки влак си има пътникПървоначално написано от story_of_a_broken_heart
Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
+1 =D>
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...